| PaunCatalin a întrebat:

Cum pot sa uit o fata pe care o iubesc, dar din motive mai mult sau mai putin reale nu mai putem fi impreuna?

Răspuns Câştigător
| IuLLyaa02 a răspuns:

Eu am fost 2 ani si jumatate cu un baiat si pur si simplu am avut orgoliu si am lasat tot cu toate ca am trecut prin foarte multe cu el si mai ales ca intrasem si cu el la liceu si il vedeam in fiecare zi! si acum il vad da chiar nu am nicio reactie cand il vad pur si simplu trec pe langa el si ma fac ca nu il vad. dupa parerea mea ar trebui sa iti faci o alta prietena si vezi cum merge cu ea si daca nu cauta.ti una care sa te faca sa o uiti pe aia. BAFTA LA AGATAT!:*

7 răspunsuri:
| IuLLyaa02 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu alte fete invita.le la suc petrece.ti timpul alaturi de prieteni gaseste sa faci alte activitati in afara de a te gandi la ea. ocupa-ti timpul! big grin

| PaunCatalin explică (pentru IuLLyaa02):

Incerc, stii care este ironia sortii? Oricat as incerca sa o uit si sa imi ocup timpul cu altceva nu reusesc, pentru ca dau fara sa vreau de ea sau imi amintesc fara sa vreau de ea. Spre exemplu, ca sa o uit am sters cam tot ce aveam cu ea ( poze in special ) iar zilele trecute am fost sa imi cumpar un suc de la magazin, iar cand am deschis portofelul mi-a cazut o poza din el... si ghici era o poza cu ea laughing Imi este foarte greu sa ma obisnuiesc cu gandul, este ceva recent, am stat 9 luni cu ea si trebuie sa va spun ca am stat impreuna... ceea ce m-a facut sa ma atasez si mai mult de ea.

| PaunCatalin explică (pentru IuLLyaa02):

Incerc sa fac asta, dar nu functioneaza, asta pentru ca unele gesturi ale prietenilor meu sau unele locuri in care mergem imi amintesc de ea.

| LookBehinD a răspuns:

Da. stiu. Sa-ti faci alta prietena nu prea functioneaza pentru ca fiecare persoana e unica prin felul ei de a fi si nimeni nu o poate inlocui, oricat de mult ai cauta. Poate fi mai buna ca fosta insa niciodata nu o poate inlocui.

Ei bine acum urmeaza sfatul... thinking
Pai. Doar timpul te poate vindeca, insa tu poti ''accelera'' procesul asta. Daca zici ca, sa-ti faci alta prietena nu merge. incearca sa vorbesti cu ea; gandeste-te ca nu ai nimic de pierdut, daca nu vrea sa impacati macar sa ramaneti prieteni, ca, cu o zi inainte sa fiti impreuna sa zicem. Repet, nu ai nimic de pierdut! Sper ca te-am putut ajuta. am incercat! happy

Fundita ^_^?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti brusc sa uiti.Cu cit te gindesti mai mult la ea cu atit va fi mai greu. Timpil este cel mai bun prieten in asemenea caz.Numai bine.

| PaunCatalin explică:

Nu as vrea sa mai vorbesc cu ea, o iubesc, dar am orgoliul meu de baiat si nu vrea sa par disperat dupa ea, as avea eu de pierdut. Daca ea ma va cauta prima, poate va mai fi ceva, insa nu prea cred... ma axez pe faptul ca vreau sa o uit... incerc sa ma gandesc doar la lucrurile rele care mi s-au intamplat in timpul in care am stat cu ea, dar tot nu reusesc sa o uit.

| Lazar_Stefan_Andrei_1993 a răspuns:

Pai uite cum sa iti spun sa o lasi in pace si sa nu te mai gandesti la ea si cautati o alta fata ca este ceva pus de oparte pentru tine