| alexalx1234 a întrebat:

Cum pot scăpa de emoții atunci când vorbesc cu o fată chiar și prin mesaje? De fiecare dată când îmi dă ea mesaj sau îi dau eu, am palpitații la inimă și nu e prea plăcut.

62 răspunsuri:
| alexalx1234 explică (pentru Chetniks):

Nu sunt deloc acceptabil la nivelul fizicului stai liniștit

| alexalx1234 explică (pentru TFL007):

Ele își fac unghiile și după se plâng că nu se pot șterge la cur când se cacă, dar au pretenții.

| TFL007 a răspuns (pentru Chetniks):

Problema la el e aspectul fizic, si daca nu exceleaza pe cealalta parte are sanse foarte mari sa moara singur toata viata

| Chetniks a răspuns (pentru alexalx1234):

De aici si problema cu gagicile, nici eu nu sunt dar mai misc uneori, ce-i drept mai rar happy

| alexalx1234 explică (pentru TFL007):

Oricum mor singur, nici nu cred că merită să mai încerc.

| Chetniks a răspuns (pentru TFL007):

Nu prea sunt de acord cu ceea ce spui din simplul motiv ca sunt destul de multe persoane, ba chiar foarte multe care sunt urate si totusi si-au gasit pe cineva, intr-adevar mai greu

Probabil nu fac parte din generația mea ratată

Suntem din aceeasi generatie si chiar imi pare rau de situatiile de genu...

Nu am ce face. Ai mei mi-au spus mereu să respect toate fetele și să îmi caut una care nu umblă după bani și fizic, dar în ziua de azi nu găsești fete de genul.

La fel mi-au spus si ai mei cand eram pe la vreo 14 si uite-ma la 18 realizand ca n-au avut dreptate si de aici apar lucruri negative, din pacate.

Ei nu știu cât de ratată e generația asta. Toți și toate se mulțumesc doar cu sexul. Asta înțeleg ăștia prin iubire. Generația asta e obsedată de sex și bani. Regret că nu m-am născut mai demult... La 19 ani văd cât de tâmpită a ajuns iubirea.

Ce bine le zicea Napoleon:
"toate femeile sunt curve in afara de mama mea si sora mea dar sa nu uitam ca si ele sunt femei"
Iubirea e o loterie din pacate, cei mai norocosi au posibilitatea sa o cunoasca si cei care sunt mai ghinionisti nada.

Aia e. Dacă mă prinde vârsta de 35 de ani tot singur, îmi leg o funie la gât și am terminat-o.

| TFL007 a răspuns (pentru alexalx1234):

Si eu m-am resemnat ce ma multumeste e ca mai prind la pariuri si imi da o stare de bine cu toate ca sunt terminat pe interior

Poate ca nu este o solutie eficienta, dar pana la urma singuratatea este o povara grea si iubirea o sabie cu 2 taisuri.

Ce zici le vor deschide astia zilele astea? unde bagi?

Joc online, x-uri ce am prins in Olanda pe final si in etapa de UCL n-am sa mai prind la cote de 8 sau 10, la Bucuresti le tin inchise inca 2 saptamani, m-am intors inapoi la pitesti, aici inca sunt deschise

Decât să trăiesc în singurătate și să sufăr prefer moartea

Oricum nu sunt bune, daca vrei sa stai pe pastile ca se prelungeste un meci 3 minute si se egaleaza cu var in minutul 90+9 joaca la pariuri si o sa mori de tanar

Da ai dreptate, totusi sper sa iti gasesti pe cineva.

| TFL007 a răspuns (pentru TFL007):

Vorba unui prieten din asa ceva n-ai cum sa te lasi niciodata, doar daca ti-ai pune o parola pe flashscore si sa o uiti, de cate ori n-am zis AZI NUMAI JOC si cand ma uitam pe rezultate erau momente cand aveam lacrimi in ochi, ma zgariam pe fata realmente! numai cine e jucator intelege ce zic

Nu găsesc pe nimeni. Din nefericire pentru părinții mei, nu vor avea un nepot decât din partea surorii mele.

Cand vad flashscore instant ma gandesc " ba azi dau lovitura" si o dadeam prima runda de la champsion league cu Nu la penalty si 2 meciuri care ieseau dar au inchis jegurile pariurile.
Si cu 1 luna sa le inchida m-a scos bayern cu sevilla de la 155 de lei...

Sa speram ca ne vom gasi si noi astia mai uratei pe cineva, e tot ce putem face

Măcar tu mai ai speranțe. Eu le-am pierdut pe ale mele

Eu am patit recent sa pun cine castiga urmatorul meci, iar fac spam pe intrebarile userilor, la 4-0 pentru gazde acum in Turcia, cota 10, dau oaspetii 4-1 bah vere si imediat in urmatoarele 60 de secunde se face 5-1 cum sa nu iti vina ba nervi, frustrarile sa spargi de prin casa iar imi amintesc fgm sa iti ***

Crede-ma ca mi-am pierdut orice speranta, dintre toate zanele pe care le puteam avea toate au fost dereglate d.p.d.v psihic...sa traim si vom vedea

Cine castiga meciul pardon... 4-0 da, dau aia gol 4-1 si in 50 de secunde 5-1 in minutul 90 si l-am pierdut adica asa o **** de aia grava

Da-i doamne iarta-ma ba vere, vorba unuia ce-l stiu joaca 4-5 meciuri cu maxim 10 lei si le mai bungheste.
Mai bine putin si sigur decat mult si riscant

E nimic boss eu prind si 15 meciuri din 20, nu poti spune ca sunt un neica nimeni in domeniu