Nu sunt deloc acceptabil la nivelul fizicului stai liniștit
Ele își fac unghiile și după se plâng că nu se pot șterge la cur când se cacă, dar au pretenții.
De aici si problema cu gagicile, nici eu nu sunt dar mai misc uneori, ce-i drept mai rar
Suntem din aceeasi generatie si chiar imi pare rau de situatiile de genu...
Nu am ce face. Ai mei mi-au spus mereu să respect toate fetele și să îmi caut una care nu umblă după bani și fizic, dar în ziua de azi nu găsești fete de genul.
La fel mi-au spus si ai mei cand eram pe la vreo 14 si uite-ma la 18 realizand ca n-au avut dreptate si de aici apar lucruri negative, din pacate.
Ei nu știu cât de ratată e generația asta. Toți și toate se mulțumesc doar cu sexul. Asta înțeleg ăștia prin iubire. Generația asta e obsedată de sex și bani. Regret că nu m-am născut mai demult... La 19 ani văd cât de tâmpită a ajuns iubirea.
Ce bine le zicea Napoleon:
"toate femeile sunt curve in afara de mama mea si sora mea dar sa nu uitam ca si ele sunt femei"
Iubirea e o loterie din pacate, cei mai norocosi au posibilitatea sa o cunoasca si cei care sunt mai ghinionisti nada.
Aia e. Dacă mă prinde vârsta de 35 de ani tot singur, îmi leg o funie la gât și am terminat-o.
Si eu m-am resemnat ce ma multumeste e ca mai prind la pariuri si imi da o stare de bine cu toate ca sunt terminat pe interior
Poate ca nu este o solutie eficienta, dar pana la urma singuratatea este o povara grea si iubirea o sabie cu 2 taisuri.
Nu găsesc pe nimeni. Din nefericire pentru părinții mei, nu vor avea un nepot decât din partea surorii mele.
Sa speram ca ne vom gasi si noi astia mai uratei pe cineva, e tot ce putem face
Eu am patit recent sa pun cine castiga urmatorul meci, iar fac spam pe intrebarile userilor, la 4-0 pentru gazde acum in Turcia, cota 10, dau oaspetii 4-1 bah vere si imediat in urmatoarele 60 de secunde se face 5-1 cum sa nu iti vina ba nervi, frustrarile sa spargi de prin casa iar imi amintesc fgm sa iti ***
Crede-ma ca mi-am pierdut orice speranta, dintre toate zanele pe care le puteam avea toate au fost dereglate d.p.d.v psihic...sa traim si vom vedea
alexalx1234 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: