| alexalx1234 a întrebat:

Cum pot scăpa de emoții atunci când vorbesc cu o fată chiar și prin mesaje? De fiecare dată când îmi dă ea mesaj sau îi dau eu, am palpitații la inimă și nu e prea plăcut.

62 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emoțiile nu sunt problema ta Amice, orice tipa care e câtuși de puțin interesata de tine, te poate intelege. Unora chiar le place sa fi putin emotiv pentru că arată că îți place de ele. Ești sedus.
Problema e că ești tipul ăla care se uită încruntat și frustrat când vede un tip care arata bine/sau are bani, e mai "bun" din anumite puncte de vedere cu o tipa de mâna. Și da vina pe femei ca sunt curwe nu-l baga in seama. In loc sa se simtă motivat, sau să aibă încredere in el, chiar daca cineva arata mai bine ca el, tu incepi sa crizezi. Am văzut relații în care tipul nu arata așa bine că mine, dar mă lu-a cu încredere, nu se simțea aerul ăla de, ba vezi sa nu te apropii de tipa mea că te bat, cam așa sunt genul asta de oameni.
La o adică dacă tu ai fi femeie, ai vrea sa ai vreo legătură cu tine? Asta e o întrebare care ar trebui să ți-o pui.

Chestia e că nici-o fata nu ar vrea energia aia negativă, de plâns în stânga și-n dreapta. De fapt nimeni nu ar vrea.