| BestOfTheBest a întrebat:

Cum pot scapa de rusinea fata de o fata? sincer sa fiu uneori ma cam ia rusinea. adica imi tremura mainile si ma cam incurc in cuvinte.si uit ce vroiam sa zic si atunci improvisez si nu iese nimic cum trebuie x_x cv sfaturi?

Răspuns Câştigător
| ladyMillion a răspuns:

Saluthappyin primul rand ia-o calmhappymulte persoane se afla in situatia ta,oricui i se poate intampla,insa emotiile si rusinea sunt ceva de nestapanit,o simpla reactie a corpului care poate fi mai puternica sau mai putin puternica(depinde de caracterul si felul de a fi al fiecaruia)in cazul tau e prima varianta si nu prea ai ce sa facithinking nu ai cum sa le comanzi emotiilorbig grinhappyti-e rusine si tremuri pentru ca ai impresia ca vei zice sau vei face ceva gresit fata de acea fata si nu vrei ca ea sa rada sau sa-si faca o impresie proasta despre tinehappyei situatia se va schimba odata ce ajungeti sa va cunoasteti mai bine si sa vorbiti deschis unul cu altul,iar cu timpul vei vedea ca emotiile vor deveni obisnuinte si nu vei mai tremurahappynu te-as putea sfatui decat sa incerci sa ai mai multa incredere in tine,sa nu te gandesti niciodata la ceva rau(gadeste-te ca mereu va fi bine,nu vei face nimic grav asa ca nu are de ce sa-ti fie rusine),incearca sa fii tu, sa te simti in largul tau, nu sa copiezi personalitatea altcuivatonguehappy

5 răspunsuri:
| BestOfTheBest explică (pentru ladyMillion):

Mersi. mi-ai fost de ajutor

| ladyMillion a răspuns (pentru BestOfTheBest):

Cu multa placerehappydaca mai ai nevoie de sfaturi, sau daca te mai pot ajuta cu ceva imi poti lasa id-ul tau de messbatting eyelashessi te adaug eutongue

| BestOfTheBest explică (pentru ladyMillion):

Addict3d_ucv

| elasexygagica a răspuns:

Cum ma puiut sa iti fie rusine de o fata, daca vrei te ajut eu sa scapi de rusinea astalove struck

| BestOfTheBest explică (pentru elasexygagica):

Hmm =)

Întrebări similare