Aplica putin curaj si putin mai mult tupeu si o sa mearga si eu am fost timid dar dupa ce am facut asa sunt mai dur dar nu prea mult tupeu
funda te rog
Nu te lua dupa hapericon, nu trebuie sa fi dura sau sa ai tupeu, de multe ori asta indeparteaza f. multi oameni seriosi de tine.
Cel mai simplu e sa fi foarte de treaba, si foarte sociabila, comunicand tot mai mult cu tot mai multa lume, vei scapa de timiditate
Buna
Prin autosugestie si control...trebuie sa crezi in tine, sa ai incredere in propriile forte.
incearca si baga-te in seama cu lumea, fa`ti multi prieteni, nu mai sta singura!
Cauta-ti parteneri de discutie in jurul tau, de preferat mai intai in familie.
Spune-le celor din jur ca esti timida. Ca sa nu creada ca esti distanta si aroganta, cand tu doar vrei sa stai in coltul tau, pentru a nu iesi in evidenta.
CITESTE MULT ca sa-ti dezvolti vocabularul.
Incearca si vorbeste singura, stiu ca suna putin nebunesc DAR ajuta foarte mult, fa niste scenarii cum ca ai fi cu prietenii si vorbiti, facand asta mereu o sa te obisnuiesti sa fi comunicativa!
bafta!
Pai afla ca viata e numai una si decat sa ti-o traiesti in timiditate mai bine explorezi cat se poate de mult placerile vietii si faci tot ce iti place. Ca altfel te vei trezi la 70-80 de ani ca nu ai realizat nimic si viata a trecut pe langa tine iar tu nu ai reusit sa te bucuri de ea. Funda.
Stai cu prieteni de ai tai care sunt mai dezghetati si o sa te prinda si pe tine.Acum 2 ani, si eu eram foarte timida, dar am stat cu o prietena care era foarte tupeista si dezghetata si am invatat ca nu ajung nicaieri daca continui sa fiu timida.Cu timiditatea mori in drum, crede-ma pe mine Nu stiu cat de mult te-am ajutat, dar sper sa te descurci! Mult noroc! :*
Cum sa scapi? Arate'le cine esti tu, cu toti stim ca in fiecare dintre noi se ascunde o alta persona, dar pe care nu vrem o sa dezvaluim, nu cred ca poti scapa de timiditate, doar sa le arati toturor cine vrei tu sa fii, sa-ti sustii ideile, sa te faci auzita, sa fii tu.
Cel mai usor cu ajutorul unui psiholog. Am facut in clasa a Xa psihologie si ne-a zis doamna de psihologie (si multi cred ca daca te duci la psiholog esti nebun / a. Dar nu stiu ce vorbesc...) Incearca asta si o sa scapi de timiditate
Funda
Eu vreau sa spun ca am probleme cu prietenul a zis ca sunt timida de asta cum pot sa scap?
Pai nu se poate ca e logic ca daca vrei sa nu fii timida trebuie sa vb mai deschis cu el ma rog cum vrei u
Mutubal întreabă: