Bună,
Îţi trebuie timp pentru asta, deci nu există niciun truc miraculos cu care să o faci să te placă instantaneu. Doar încearcă să te porţi frumos cu ea, să pui suflet în relaţia (de prietenie) pe care o aveţi, să nu râzi de ea sau să o jigneşti şi să fii acolo pentru ea când are nevoie de tine, cu un sfat, o glumă, o părere. De asemenea, discută cu ea despre subiectele care îi plac - chiar dacă tu nu eşti atât de interesat. Va fi o chestie destul de plăcută.
@The17Bebo.eu ma uit si la suflet, si la aspect.sa fie frumos, cat de cat, sa nu ma fac de ras daca ma vede cineva cu el.(cel putin pana la 18 ani)
Buna. eu zic ca este placut de mai toate,ca esti asa cum majoritatea isi doresc. prin nebunia de care dai dovada,cred ca atragi pe oricine;-) si daca ii dau mai multa atentie decat altora,sa fii si mai glumetz cu ea, cred ca te va placea. bafta, sa ma anunti ce-ai facut, te pup
Pai nu e chiar usor.Trebuie sa ii arati ca tu esti alaturi de ea in orice situate indiferent de ea, sa o consolezi cand e trista si sa o askulti atunci cand are nevoie.necesita timp asta nu se va realiza asa peste noapte, trebuie rabdare si inca ceva. Daca acea fata e nervoasa pe un baiat nu incerca sa ii ei apararea baiatului.Bafta
Sunt doua categorii de fete 1. cea care se uita la suflet ( ca mine)2.cea care vrea doar aspect... din punctul meu de vedere nu trebuie sa impresionezi nici o fata sa fii tu insuti asa cum esti tu...sa nu te folestesti mult de aspect folosestete cu ce te-ai nascut cu bunatatea din suflet:* si la a doua categorie eu zic sa nu-ti pui mintea cu panaramea din alea ca nu-s de tine:*esti frumos si cumsecade gasesteti una dupa suflet nu dupa corp