| dragonslep a întrebat:

Cum poti face sa nu ejaculezi asa de repede?

Răspuns Câştigător
| ywar a răspuns:

Da e si asta o tehnica! In primul rand trebuie spus ca la inceput de viata sexuala o sa ai episoade de genul mai sus amintit din pricina lipsei de experienta.
In esenta, barbatul odata ce a trecut de punctul critic nu se mai poate opri si va ejacula... dar, caci exista un "dar".
Te poti opri atunci cand simti ca te mai despart doar cateva miscari pana la acel punct culminant. O poti saruta, ii poti saruta sanii, te poti juca cu ea si cand "pericolul" a trecut te poti reapuca sa te misti in ea, dar incet lent ca o joaca. Repeti toata povestea ca sa amani cat mai mult deznodamantul. Ai grija nu prea mult ca pe urma vrea sa ajunga si ea. Si frumos ar fi ca ea sa ajunga prima si apoi si tu. Tu odata ce ai terminat se poate sa te apuci mai tarziu de treaba pentru ca iti trebuie o perioada de refacere.
Sunt si exercitiile Kegel care se fac prin intreruperea jetului de urina. Tii minte muschiul si il exersezi, [nu ca la sala] happy si va fi bine. Astea se invata in cuplu! Probabil ca esti tanar...

6 răspunsuri:
| zdrangoi a răspuns:

*** mai des! don't tell anyone

Răspuns utilizator avertizat
| ywar a răspuns (pentru SaveOurSouls):

Sa nu te superi pe mine dar risti sa te urasca lumea pentru ca dai raspunsuri copiate si mereu aceleasi. Eu cred ca e alegerea fiecaruia cand incepe sa fie femeie sau barbat. Eu sunt fost cantaret de strana si ma uit cu oarecare ingrijorare la cei ce acum se cheama tineri "maturi". Unii trebuie incurajati pentru a nu cadea pe drumul gresit. Altii trebuie mustrati pentru a lua calea buna. Dar stim noi oare ce-i calea buna?

| h3r a răspuns (pentru ywar):

Eu zic că e amuzant, mai ales pentru că e fals. Dă mereu aceleași răspunsuri, cum ai zis și tu, tocmai de aceea e o persoana păgână care se arde la degețele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Exercitiile Kegel te-ar ajuta mult si un medic.
Te pup!

| MikeSTk a răspuns:

Nu iti freci salamu excesiv.