| KaanNoah a întrebat:

Cum poti sa agati in club (ca baiat)?laughing putin mai detaliat????

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Pune la bătaie măcar vreo o mie de lei și rezolvi (singur, fără sugestii de la terți)

| mgtow a răspuns:

Tragi cu pistolul in tavan si zici, daca nu vin pramatiile la mine sa fac sex in seara asta va sparg sa moara mama laughing
Ideal e sa te dai la una care e beata si se lasa usor influentata pentru a avea sex cu ea. Pe calea cea buna nu merge asa usor proaste sant destule care o sa rada de tine daca le zici ceva sau altii se duc peste ele, de pistol se sperie oricum ala ajuta

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru mgtow):

În Srbia se trage cu pistolul în tavan. În Grecia se sparg pahare.
A propos de greci. Am fost, am acum câțiva ani, într-o zi pe la ora 12, prin zona căminelor studențești din Hașdeu, Cluj. Într-o cameră la parter, ceva studenți greci sărbătoreau ceva onomastică cu geamul deschis și dansau Zorba. Am trecut a doua zi pe la prânz. Erau tot la Zorba.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă o fată e urâtă, n-ai băut destul, că de aia ai mers la club, că dacă nu, mergeai la slujba de vecernie de la ora 18. Vezi la o masă 4 fete stinghere. Mergi la ele și te introduci. Fetelor eu sunt virgin, dar mă sacrific. Și le inviți să vă bâțâiți, că și ele tot de aia au venit. Kakaia prablema, nema prablema.

| Goete a răspuns:

O iei la dans si o strangi bine in brate... cand ti se scoala, se agata

Întrebări similare