| bethy92 a întrebat:

Cum poti sa ramai insarcinata? Adica in ce cazuri? Doar atunci cand ejaculeaza in tine sau si atunci cand sperma este eliminata din vagin?

Răspuns Câştigător
| pisi dy a răspuns:

Si daca se joaca pe la intrare si nu si-a" dat drumul in tine" ai sanse daca esti in perioada fertila! si nu numai sarcina trebuie sa te sperie, ci si bolile

53 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Dambilusca nu ai dreptate! Spermatozoizi nu traiesc mai mult de 4-5 secunde afara, deci nu are cum sa ramana insarcinata din cauza unui chilot cu spermawinking

| JustMeFlory a răspuns:

Poi daca isi da drumu in tine sau este eliminata in vagin este acelasi lucru...happysi in ambele cazuri ramai insarcinatawinking

P. S vreau sa spun un banc cu referire la subiectul acestalaughing
Stateau de vorba spermatozoidul fiu si tatal. tatal il invata pe fiul lui cum sa ajunga la ovul."Cand simti o presiune mare bagi viteza pana la o gaura neagra.acolo trebuie sa ramai! zis si facut! Ajunge ala mic intr'o gaura neagra si intreaba"Dvs sunteti doamna ovul? ...NU,eu sunt doamna CARIElaughing)

| Ben. a răspuns:

Din orice act sexual neprotejat poti sa ramai insarcinata.

| anonim a răspuns:

Citesc, si ma minunez. oare este posibil asa ceva, sau mi s-a stricat mie calculatorul?!

| Zoombe3 a răspuns:

Bro, ai omis cavitatea bucala, nici acolo nu poate dezvolta sarcini rolling on the floor

Alte răspunsuri
| ka2 a răspuns:

Pai daca si-a dat drumul, unde putea sa o faca? "in tine" sau "in vagin" cred ca tot aia este... sau poate vroiai sa intrebi altceva...

| bethy92 explică:

Deci nu in anus in vagin!

| haladita2307 a răspuns:

In ambele cazuri nu este nevoie sa isi dea drumu in tine pentru a ramane insarcinata.

| masly_8217 a răspuns:

De acord cu emilmanta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cind e eliminata in vagin, desigur, deh, da' cind isi da drumu' in tine? pai daca si-a dat drumu in anus sigur nu trebuie sa-ti faci griji.

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Rămâi însărcinată atâta timp cât nu aplici nicio metodă contraceptivă: anticoncepționale, prezervativ, coit întrerupt, metoda calendarului, sterilet, spermicide.
În momentul în care și-a dat drumul în interiorul vaginului, șansele sunt de 99, 9% să rămâi însărcinată dacă ești la ovulație.
Pentru a fii liniștită și fără probleme de natură sexuală, mergi la un centru de planificare familială și cere sfatul.
Numai bine.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zombee, am omis intentionat, de fapt m-am abtinut sa nu rid cind am citit formularea intrebarii happy M-am gindit totusi ca nu s-a intrebat la misto si de asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam prosteasca intrebarea. poate ai dorit sa o formulezi altfel.ai dorit sa spui pe vagin? asa exista unele riscuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti ramane insarcinata daca isi da drumul in u dar sa stii ca ai si sanse sa nu ramai acum depinde de organism,, dar daca nu vrei un bebe ar fi mai bine sa fol prezervativ si acesta te ferste si de boli! succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca faci sex si n isi da drumul in tine n cred ca e posibil sa ramai asa zic eu... voi c ziceti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur, nu poti ramane insarcinata decat daca spermatozoizii se intalnesc cu ovulul, deci in interiorul vaginului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci cand da drumul in tine si atinge vaginul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar daca sperma ajunge in vagin persoana respectiva trebuie sa fie la ovulatie ca sa ramana insarcinata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

IN orice moment poti ramane gravida.De exemplu chiar daca el nu ejaculeaza in tine si totusi o faceti neprotejat poti ramane gravida daca esti foarte fertila, deoarece la baieti le mai curge un lichid inainte de sperma care contine spermatozoizi. Cel mai bine e sa folosesti prezervativ care pe langa ca te protejeaza de o sarcina nedorita te protejeaza si de boli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica nu stiu cum pot ramane insarcinata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am facut sex cu iubi oentru prima data la inceput i-am bagat capul si dupa aia mi-am pus prezervativul si am facut sex are sanse sa ramana gravida? apropo nu ia curs nici sange...straight facestraight face are sanse sa ramana gravida?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am facut sex cu iubi oentru prima data la inceput iam bagat capul si dupaia mi-am pus prezervativul si am facut sex are sanse sa ramana gravida? apropo nu ia curs nici sange...straight facestraight face are sanse sa ramana gravida?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreu sa ramin insarcinata doar nu se prinde nici de cum tot incer cu sotul meu si nu ramani avent un sfat sa im dat cum sa raman insarcinata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu chiar asa multe dar, trebuie sa dai drumul spermatozoidului in interor atunci cand femeie este in starea de ovulatiebatting eyelashesadica cand nu este in perioada menstruala caci daca este 99% nu ramane insarcinata si inca un sfat daca vrei baiatsmuglasa barbatul sa se termine primul in tine apoi tubatting eyelashessucces

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti ramane insarcinata doar atunci cand el ejaculeaza in tine sau daca te atingi de el si pui mana acolo. ai mare grija este foarte periculos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si eu am aceeia intrebare nu stiu dice nu raman insarcinata ca mas dori cineva imi zicea ca trebuie sa te termini odata cu iel ca sa ramai zicetim si mie va rog un raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti ramane insarcinata atunci cand isi da drumu in tine