| bethy92 a întrebat:

Cum poti sa ramai insarcinata? Adica in ce cazuri? Doar atunci cand ejaculeaza in tine sau si atunci cand sperma este eliminata din vagin?

Răspuns Câştigător
| pisi dy a răspuns:

Si daca se joaca pe la intrare si nu si-a" dat drumul in tine" ai sanse daca esti in perioada fertila! si nu numai sarcina trebuie sa te sperie, ci si bolile

53 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca se termina pe vaginul tau poti sa rami insarcinata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti ramane insarcinata cu 10 zile inainte si 10 dupa ciclu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da poti ramane insarcinata numai atunci cand isi da drumul in tine, altfel nu ai cum mai fato.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti ramane insarcinata si daca se joaca un pic, folositi prezervative...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista o posibilitate de a ramane insarcinata atunci cand iti da drumu in tine dar si cand se elimina sperma in vaginu tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sper asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cand isi da drumul in mine dar si atunci and sperma este eliminata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti ramene insarcinata daca isi da drumu in tine cu 14 zile inainte de ciclu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti ramane insarcinata doar daca el ejaculeaza in tine, nu poti ramane insarcinata inainte cu 10 zile de ciclu si dupa 10 zile de ciclu... dar daca in momentul in care el ejaculeaza in tine si tu elimini afara nu sunt sanse pentru a ramane insarcinata

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da dar ieu vreau un copil si sotul meu si am in cercat sa facem dar nu reusim vreau sama ajutati voi poate am sareusesc sa am

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu ca poti ramane gravida doar atunci cand va dati drumul amandoi odata si bineinteles daca nu te protejezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca at cand sperma este eliminata in vagin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand faci sex sa stai relaxata cam o jum ora

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai sunt si eu intr-o situatie ca tine si nu mai stiu ce sa cred dar nu ar trebui sa te sperii. Cel mai bine e sa fci un control!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea ambele cazuri scrise de tine inseamna acelasi lucru adica daca intri in contact direct(vagin)cu sperma riscul sa ramai insarcinata este foarte mare.eu sper sa gasesti raspuns la toate nelamuririle tale si ai grija de tine. pupici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate am inteles eu de la unele fete, ca poti ramane gravida atunci cand ambii parteneri se,, termina,, deodata...acum nu am de unde sa stiu, daca e adevarat sau nu, si eu am ramas insarcinata, fara ca eu si prietenu meu sa ne,, terminam,, deodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt trei zile speciale pe luna in care poti ramane gravida, inainte de ciclu, cu o zi si dupa ciclu, si o zi nu stiu care este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ramai numai atunci cind esti in ovulatie.adica in prima zi de ciclu nu mara 12 zile si dupa aia de la 12 pina la 18 adica 6 zile in alea ramai trebuie sa o faci seara de seara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca isi da drumu in tine posibil sa ramai insarcinata sunt mai multe solutii...

| Bogdan_8013 a răspuns:

Intreaba-ti parintii. Precis, iti vor da informatii clare si precisehee hee

| Sessionn a răspuns:

Pana la urma cum poti ramane insarcinata? sh app daca va atingeti dar inca nu te dezvirgineaza poti ramane insarcinata?

| anonimavorbeste a răspuns:

Ceaw

| Solomonandreea a răspuns:

Imi poate raspunde si mie cineva. am facut sex cu prietenul meu si intre timp ii s-a rupt prezervativul. nu ne-am dat seama niciunul. si si-a dat drumul langa vagin. pot ramane insarcinata?