| MeMyseIf a întrebat:

Cum poti sa te distrezi stind pe net?

12 răspunsuri:
| Angelsergiuboy a răspuns:

Nu prea poti

| MeMyseIf explică:

Aoleuu... ce ma fac? ajutorrrcrying(aa.stiu,o sa-mi arunc netu peste fereastracrying

| mgtow a răspuns:

Intri in youtube si pui acolo, (Injuraturi moldovenesti) apoi nu mai arunci netul pe fereastra

| BellsC a răspuns:

Poi eu :stau pe mess, intru pe hi5, sunphoto, facebook...imi fac alte conturi, pe deget.net,joc jocuri, iau poze, muzica, ma uit la desenelaughing caut programe, ma uit la filme, citesc bancuri, intru pe tpu.cam atat a si mai cauta cronica carcotasilor pe youtube sa vezi acololaughingsau gafe la concursuri interactivelaughingunii injura in direct.
xoxo

| pisikutza20 a răspuns:

Ce te crezi daca esti din rominia la voi nu sunt injuraturi? de ce atita va legati de moldoveni?

| gigiro a răspuns:

Pai netul nu a fost creat pentru distractie ci dimpotriva, pentru punerea la munca a creierului. Este folosit total incorect, din aceasta cauza se pune tot mai mult problema limitarii timpului "de joaca" pe net. Jucatul pe net, chiar tampeste omul. Eu personal stau zilnic jumatate de ora pe aceasta retea de socializare, din dorinta de a mai conversa romaneste, eu fiind departe de tara.

| tarziu a răspuns:

Oprind calculatorul!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și de ce pe net și nu în real?
Pa, pa.

| MeMyseIf explică:

Pisikutza20, esti moldoveanca? pai dc sa nu se"lege", daca totusi e de"legat"laughingia gindeshte-te si tu putin, oare dcsad happy

| NickiMinaj a răspuns:

Poti sa cultivi telina pe Facebook laughing dar mananca timp.

| lexu32 a răspuns:

Fa-ti un server da cs... un radio... etc

| Luigi28 a răspuns (pentru pisikutza20):

Da ce esti moldoveanca
?

Întrebări similare