Segvente din filme. Hmm nasol, nu ai de ce sa te consideri vinovata, practic tu te-ai despartit pentru ceva anume, daca el n-a avut alta solutie pentru aceasta problema asta e...
Pai sincer as ramane blocata.nu as sti ce sa fac, ce sa zic.dar odata ce am parasit ace persoana am parasit-o pentru un motiv anume, daca ea a ales sa faca acest gest din filme este treaba ei.
Nu e vina ta.dar e grav..persoana respectiva probabil era depresiva sau a intrat intr-o depresie faptul ca a recurs la o asemenea nebunie sigur nu e din vina ta ..si de ce ar fi? daca nu a fost in stare sa gandeasca normal..acum...asta e nebunie.
Sincer nu l-as avea pe constiinta, pentru ca dk ne-am despartit inseamna ca nu a mai mers, nu as fi de vina, e alegerea lui, bineinteles k pe moment nu mi-ar cadea bine, tocmai saptamanile trecute a facut unu chestia asta, pentru o prietena a mea; ea ii zise k nu mai vrea sa fie aman2(erau despartit de 1 an si nu a vrut sa se mai impace).eu una nu l-as avea pe constiinta, mai ales dk as rupe eu relatia
In mare parte m-as simti vinovata pentru faptul ca l-am adus in starea asta, dar... cu toate acestea sunt constienta de faptul ca el insasi e responsabil de propria viata si pana la urma fost decizia lui sa se sinucida, nu a mea. Evident, e un lucru tragic, dar viata ne pune la nenumarate incercari...e plina de probleme carora trebuie sa facem fata prin mijloace rationale.
M-aş simţi flatată, dar şi tristă.Dar nu cred că aş regreta că am părăsit acea persoană, deoarece dacă lucrurile nu mai mergeau între noi ne-am fi făcut mai mult rău rămânând împreună.
Şi cred că nimeni nu s-ar sinucide doar din cauza unei despărţiri, ci după o lungă perioadă de suferinţă.
Despărţirea ar fi doar "ultima picătură". Poate pe parcursul relaţiei acea persoană a uitat de problemele ei iar după despărţire a revenit la starea de tristeţe.
L-as avea toata viata pe constiinta sau l-as considera un prost pentru ca a renuntat sa mai incerce.Mie imi plac baietii oprimisti deci cred ca as olosi a doua variante.
Mi-as da seama ca acea persoana nu are viata personala si prin urmare nu mi-ar parea rau pentru ea.
Buna!
Sincera sa fiu as ramane putin infricosata si mas simti putin vinovata, iar mai ales daca inca as mai simti ceva pentru el as fi distrusa si as plange.Desi nu prea ai ce sa faci, daca acea persoana sia ales sfarsitul vietii nu ai ce sa faci.
O zi buna!
Nu pot sa iti raspund pentru ca nu mi s a intamplat asa ceva dar presupun ca m-as simti pe undeva vinovata si pe cealalta parte l-as uri pentru ca a dat dovada de lasitate
Nu, nu mi s-a intampla si nu doresc nimanui sa ii se intampla.
Flatată? Asta ar însemna că -băieții mor după tine?-
Nu ma refeream in sensul ala, nu moare nimeni dupa mine.
În primul rând nu aş crede că asta a fost cauza, e prea sf, siropos, din filme sau cum vrei să-i zici.
Știu dragă, dar să știi și tu că eu am un aer mai sarcastic.
Mi s-a părut puțin exagerat termenu de FLATATĂ și mi-am permis o mică glumă...
Mor si eu
ma rog nu se va intampla asta
am grija sa nu parasesc o persoana
ce tine atat de mult la mine...
Daca chiar o iubeai si ai parasit-o vrand sa faci un joc psihologic care ti-a esuat sau vrand sa faci o gluma proasta(atunci e Clar! Te duci dupa ea!)
iFuckedWithGod întreabă:
liliana77any întreabă: