| happiest a întrebat:

Cum sa aflu daca ma iubeste sau se joaca?

74 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca sta linga tine si mereu te intreaba unde te duci si diferite fleacuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Punel la o incercare grea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emiloa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te iubeste va face asa ca sa fii al lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreab-o! Vezi cum iti spune daca spune direct ca to iubeste atunci nu te iubeste daca iti spune balbainduse sau pe ocolite atunxi te iubeste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca mereu iti spune ca te vrea sau vrea sa aiba relatii cu tine atunci profita dar daca a spus vreo data ca te vede mama copiilor sai atunci gata esti aleasa lui si te iubeste nespus de mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu aceeasi problema.sunt cu o tipa de 2 luni jumate si ma tot pune pe ganduri. mi-a grejit o data, am iertat.noi pana atunci numa pe mess ne auzeam si la tel. dar aqu vreo cateva zile a zis ca ma iubeste si numai vrea sa fim imp pentru ca numai poate suporta distanta... dar cu toate astea am fost la ea si mi-a sarit in brate eram cat pe aci sa cad jos...era agitata nu-i venea sa creada ca sunt langa ea. dar cu toate astea azi abya daca imi rasp la tel.si simt ceva neinregula cu ea. puteti sa-mi da-ti un rasp dupa toate astea? si problema e ca o iubesc enorm, simt ca zbor langa ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nul iei direct astepti va mi inprieteniti si intr-o zi ii spui daca te iubeste sau nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreba-l daca te iubeste naprimuui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda pe mine gagikamea se comporta ciudat dar ma iubeste simt eu asta si mai ales dupa partida de acum 3 zilewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu explici nimic de el/ea nime nu poate sa zica nimic explica si tu mai bine de cat timp santeti impreuna... cum se comporta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai.am cunoscut si eu un baiat.si des imi zice ca`s frumoasa si ma iubeste...deja is satulaalaughing. deci nu stiu ce sa zic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma ajuta si nu rade orceas face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voua fetele numai la sex va e gandul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mereu vb cu tine si se uita mult la tine inceamnca ca te iubeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te iubeste vei simti asta cu inima...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea sa stiu daca ma iubeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Resteazal si eu vreau sa aflu daca ma iubeste stiu multe persoane care au aflat ca erau doar minciuni]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scu ze dar n-am nici un raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Printr-un test mic dar poate folositor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama, aceeasi intrebare o am si eu.nu stiu, ne-am despartit de multe ori dar tot el a venit la mine si nu pot sa nu-l iert ca il iubesc tare mult, dar suntem niste copii, ajutati-ma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te trateaza cu indiferenta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o prietena buna, care ii place de un baiat. I-am sugerat sa-i observe comportamentul, sa-i scrie un bilet de dragoste si sa vada cum reactionea si apoi sa stea de vorba cu el.Acum ea a aflat ca el o iubeste. Acum sunt un cuplu. Urmeaza ca la vara sa se casatoreasa. Urmati-m sfatul, va sugerez! Multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am inceput sal iubesc cum aflu daca si el ma iubeste sau daca ii place de mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omoral

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...nu este greu. te duci la el, vezi cum se comporta cu tine daca sta dupa tine inseamna ca este innebunit si vrea neaparat sa te aiba, daca nu te baga in seama si iti cere bani etc. profita de tine si atat.Sa nu te intristezi daca cineva te paraseste fiindca i se intampla oricui.Sa-ti mai dau un exemplu:daca este tipul(genul)de baiat care face cadouri la toate fetele si tie nu iti face ori te face geloasa ori astepta de la tine un cadou, daca iti spune ca te place si este cu alta fata inseamna ca doar profita de tine si ca vroia doar sa fii aventura vietii lui.Stai linistita(linistit)ca asa i se va intampla si lui ca doar sti vorba aceea roata omului se intoarce esti rau primesti rau esti bun primesti bun:dmi-a facut placere sa te ajut si iti urez multa bafta in realtiehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place la nebunie de un baiat si sunt sigura suta la suta ca si el ma place si stiti de ce? pentru ca eu cand ies in pauza ca sunt la liceu iar el este mai mare cu un an decat mine si el se plimba dupa mine, se uita la mine m-a pupat o data si vb frumos cu mine.deja incep sa mor dupa elllllllllllllllllllllll.love struck

Întrebări similare