Eu plac foarte mult un baiat dar nu stiu daca sh el ma place.intr-o seara a venit tatal lui pe la tata deoarece sunt foarte buni prieteni sh a venit si el.ma intrebat ce fac si la scoala ma aparat de un idiot prost handicapat etc etc etc! ma puteti ajuta cu sfaturi ce sa fac daca nu ma place?
Pai este f simplu.iti poti da seama dupa comportament si mai ales cum era el sau ea inainte sa va combinati. daca era indiferent si nu-i pasa de tine crede-ma k nu avea cum sai vina dragostea asa de pe o zi pe alta, dar daca se purta q grija q tine si nu lasa pe nimeni sa te jigneask chiar daca nu erati impreuna e clar k tine ffff mult la tine!
De aflat e mai greu dar cel mai simplu spune-i ca vrei ca totul sa se termine si dc se va intoarce la u inseamna ca te iubeste dc nu pentru el era doar una din multele lui aventuri
Da km asa este nu prea imi spune des ca ma iubeste, dar imi arata se poarta frumos cu mine si ma respecta, eu ii mai spune-am sa-mi zic asa te iubesc si imi zicea ca el nu spune la comanda, doar cand simte si asa este un te iubesc si niste cuv frumoase la momentul potrivit sunt super.
Se observa foarte bine din comportarile Lui, daca te iubeste sau se joaca... doar daca VREAI sa observi!
Pai in primul rand te uiti la comportament s vezi ce gesturi are iar dac vezi c intr-adevar iti acorda numai tie atentie atunci sigur e indragostit de tine
Daca vrei atit de mult sa afli spune-i ca o prietena de-a ta a venit in vizita fa-le cunostinta si apoi aranjeazale o intilnire fara ca el sa stie, spune-i prietenei tale sa se dea la el si dupa reactia lui iti vei da seama daca te iubeste sa se joaca cu tine.