Stimuleaza clitorisul. Ai nevoie de aproximativ 20 de minute de stimulare. Daca excitarea nu apare din prima, schimba unghiul! Gaseste locul care iti place mai mult, si fa ce vrei. E corpul tau, exploreaza-l! Daca nu, roaga-l pe prietenul tau sa o faca. Tu alegi, mai bine ai face-o tu daca vrei sa ai orgasm garantat, pentru ca iti cunosti zone erogene mai bine! Funda? :*
Cumparati un vibrator si baga-l la treaba cam vreo 15 minute si avea avea orgasme, sau fa sex in grup sigur vei avea un barbat nu poate satisface o femeie singur
Roaga un prieten sa te ajute sau iubitul... un baiat stie sa excite o fata incat sa ii provoace orgasm..de preferat un baiat in zodia taur pentru ca stie sa excite foarte tare (eu sunt taur si de aia stiu)
Un partener cu bun simț, educat și dornic să ducă femeia la extaz, un cadru romantic ajută extrem de mult, o șampanie, muzică bună în surdină. În rest partenerul, un preludiu destul de lung, toată lumea știe că orgasmul femeilor vine undeva în medie dupa 15 minute de sex. Pe când o partidă de sex în medie durează 7 minute. Aici depinde de partener cum se mișcă și ce știe să facă. O stimulare orală înainte bine făcută, o penetrare lentă e mult mai plăcută și mai excitantă decât una rapidă. Și așa mai departe. Poți ajunge la orgasm fără probleme. Mult Succes. Rețeta mea dă succes de fiecare dată ...
Vibratorul, dusul, un tip viril, in cel mai rau caz o persna sub mijloc pozitia buna 10 min de penetrare sau depinde de pozitia in care te simti confortabil, mana pusa sub abdomen cand e inauntru apasand usor si il vei avea