| dragutzzica a întrebat:

Cum sa cuceresc un baiat in seara aceasta in club

5 răspunsuri:
| zxzx a răspuns:

"- vrei sa ne-o tragem?"

| Numero1 a răspuns:

Fii cat mai naturala si sponatana.Mai intai iti alegi baiatul si te fixezi cu ochii spre el, nu uita sa zambesti, apoi te mai uiti de 2 ori si il lasi pe el sa vina la tine, daca este greu de abordat sau e prost si nu si-a dat seama ce vrei, incepi si il sorbi din privir daca tot nu vine la tin atunci incerci cu altu sau te duci u la el si te bagi in seama cu el, ai spui "te superi daca ma asez si eu aici langa tine"si va bagati la taclale, eventual il atingi, ai pui mana in par iar el se va simti foarte bine si va uita de tot ce e in jur chiar si de prietenii lui si toata atentia lui se va indrepta spre tine. Si mai depart, e hai ca nu e greu, doar esti fata si esti si draguta.

| dragutzzica explică (pentru zxzx):

Eu am intrebat alceva

| zxzx a răspuns (pentru dragutzzica):

Aia ii zici tu, am pus ghilimele si linie de dialog.

| milan9 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti propui obsesiv acest lucru, sau sa pierzi din vedere principiile tale bune. Acest lucru va veni de la sine daca este bine pentru tine, sau, va veni la timpul potrivit!

A face tu un pas pe care ar trebui sa-l faca ratiunea lucida, in functie de prinipii sanatoase, ar fi sinonim cu o aruncare in gura lupului.

Un eventual lup care nu refuza un miel dezorientat si ieftin de aburit!

Întrebări similare