Esti sigur ca nu te place? incearca sa iesi cu alta ca sa vezi reactia ei, daca te placae va incerca sa iasa cu tine daca nu, ghinion.
Nu-i akorda atentie o perioada, ea va vedea ca ti-a pierit interesul tau fata de ea si va incerca cu fel si kip sa-ti atraga din nou atentia, daca nu-i esti indiferent.Crede-ma daca fata stie ca baiatul o place chiar s nu aiba sentimente reciproce fata de el, oricum nu va fi indiferenta fata de el.
Eu cred ca ar trebui sa stai de vorba cu niste prietene de ale ei si sa arati un pic niste fite si daca ea vine si se baga in seama cu prietenele ei atunci te place dar daca te baga in seama pe tine si rade la glumele tale e innebunita dupa tine.Asculta sfatul meu. La mine a tinut
Incearca sa o cuceresti cu tactica si ligica si sa nu ii spui din prima fava ca esti indragostit de ea dupa un timp sa vezi cum merg lucrurile si de ziua ei sa nu ii faci cadou un parfum fiindca s-ar putea sa o dai in bara din prima o floare, un inel. si sa nu fii gelos incearca sa fii mai romantic sa fi mai glumet
Ma poate ajuta si pe mine cineva, eu sunt mai timid si nu prea am curajul de a sta langa o fata si a vb cu ea dar imi place de o fata din cls de la mine si cred ca si ei ii cam place de mine da nu am curajul sa-i spun ce simt pentru ia va rog daca puteti sa-mi spuneti si mie ce sa fac (dati-mi un raspuns la ID havi_predator va rog eu mult )
Frate. faza cu cofetaria nu mai merge de pe vremea lui ceasca.sunt si eu intr-un fel de situatie asemanatoare. mie imi place o fata da nu stiu daca ma place ea.am fost impreuna si m-am despartit de ea nu mai stiu de ce. si mai e faza cu las-o balta.cam greu cand iti place o fata mult si zici so las... . vine cam asa.
E simpla chestia incearca sa te apropii de ea cat mai mult si sa stii ce ii place pentru a putea vorbi despre acele lucrurui
Nu incerca sa fii mai insistent si nu o face sa creada ce esti ratat
IAr intr-un final dupa ce te-ai apropiat destul de ea o cnduci acasa si de abia atunci o intrebi daca vrea sa stea cu tine
Daca nu accepta atunci renunti si tu si poti sa astepti cam vreo 2 saptamani si dupa iarasi o intrebi dupa ce o conduci acasa
daca iti va zice da atunci o saruti repede si te uiti in ochii ei adanc
ellabellaruksy întreabă:
RBT0809 întreabă: