Ofof mai baieti. in primul rand trebuie sa ai incredere in tine.si daca ai o parere proasta despre felul cum arati deja ai inceput gresit. fetelor le plac baietii siguri pe ei, glumeti, care le fac sa se simta bine in preajma lor.
nu trebuie sa ne deranjeze defectele noastre, unii s`ar putea sa adore acele defecte.
Pai poti sa incepi prin a-i fi prieten sa ii fi alaturi, sa o faci sa vada frumusetea ta interioara care sa o eclipseze pe cea exterioara:*
Pai diana este frumoasa iar cand o vad imi bate inima tare tare si nu mai pot sa vorbesc iar la cantina cand hraneste pe cineva mi se sparge inima in mii de bucatele si toti copii de la scoala imi spun:tigan, prost pa
De ce spui ca esti urit?
Poate esti mai frumos ca si altii 10mii\milioane de oamenii din punctul de vedere a "persoanei potrivite" potii fi Fat-Frumos.
Depinde cat de fitoasa este.
Trebuie sa te placa pentru cine esti. Chiar daca si fizicu joaca un rol cat de cat important. Dar stii.
Speranta moare ultima
Eu asta incerc dar ccum sa-mi vada frumusetea mea interioara
Fii tu insatii si vorbeste cu ea comporta-te in asa fel in cit ea sa te remarce.
Si cine a spus ca esti "urit"?
Pai poate prin inteligenta, slabe sanse la tine, atunci incearca bancomatu'. C*****e adora prostii cu bani pe care-i pot face pè degete. Succes
Si mai simplu..nu mai incerca sa o cuceresti fii indiferent cu ea si asta o va atrage la tine daca spui ca nu stii cum sa iti arati frumusetea interioara(cred ca daca spui ca nu stoo cum sa iti arati frumusetea interioara inseamna ca ai un caracter ingrozitor) fii indiferent
Pai daca vrei ca fata sa vada ce esti in interior cumparai ceva ochelari cu raze x
Trebuie sa ai incredere in tine, nu conteaza cum esti in exterior ci in interior. fi gumet, incearca sa o faci sa se simta bine in preajma ta, si o sa vezi ce se intampta!