Depinde ce fel de caracter are.
Daca e increzut, popular, genul dupa care mor toate, fii indiferenta, joaca-te cand calda, cand rece.
Daca e de treaba, prietenos, tachineaza-l, zambeste-i, fa-l sa rada.
Ce intrebare prosteasca scuze ca iti spun dar daca nu sti sa cuceresti un barbat pai mai departe ce o sa faci, o intrebare pentru tine cati ani ai?
Depinde de genul baiatului...Cu baiatul sensibil care nu are o viata bazata pe principiul materialismului, arata-i cat esti de sensibila, de fragila, de firava. Daca baiatul este ingamfat si indiferent... atragel spre tine cu un comportament asimilar la inceput, apoi revino la nr 1
Pt inceput :1. Vb cu el, baga-l in seama, intreaba-l anumite lucruri de unde sa reiasa ca il place.2.Fi naturala, nu fi fitoasa(parerea mea nu suport fetele cu fite)atragei atentia, zambestei, eventual invita-l in oras, la 1 suc, ceva... vb cu el la telefon sms mess ff mult,:X:X cam asa .
Mult succes
Pai stai pe langa el... ii tragi niste priviri de alea. feminine... care sunt profunzatoare vorbesti cu el.mai multe
Poi uite. poti cuceri un baiat prin farmecul tau. cucereste-l cand se da la o fata si apoi vine la tine. stai suparata el o sa-si dea seama ca a gresit si va face tot posibilul sa isi ceara scuze.:X Cand ai posibilitatea m-ai i-al in brate. razi la glumele lui oricat de jalnice ar fi. ai incredere in sfatul meu multi mi l-au urmat
Mutubal întreabă: