| TonyScope a întrebat:

Cum sa fac ca o fata sasi schimbe parerea despre tine?
(Am o fata in clasa pe care eu o plac de 2 ani straight face dar ea nu m-a placut niciodata ...am intrebat-o acum 4-5 luni daca ma place si a spus cal place pe cel mai bun prieten al meu sad am incercat sa fac tot ce pot sasi schimbe parerea despre mine [are o parere foarte proasta pentru ca m-am comportat urat cu ea dupa ce m-a respins])
Puteti sa ma ajutati va rog frumos happy

Răspuns Câştigător
| Roza21 a răspuns:

Incearca sa o tachinezi diferite glume da glume bune sa fie de la glume pana la gadilat si de gadilat pana la pipait de la pipait pana la conversatii serioase de la conversatii serioase pana la iubire.

4 răspunsuri:
| Johnny_3797 a răspuns:

Dea.fii cit mai popular posibil.Fa glume aratate vesel si nepasator fata de ea.Dar uitete ca ea sa te observe.Cind sunteti intr-o companie unde este si ea sau alaturi de ea, incearca de a fi vesel sau ca toti sa atraga atentia la tine.Arata ca ai trecut peste asta si poate da un gind la clasa ca ti-ai gasit o fata. Sper ca te-am ajutat happy

| ghiCIne a răspuns:

Arata-i ca-ti pare rau, desi e normal sa se supere asa dupa cum ai reactionat si tu.

| Simpluuu a răspuns:

Roza21 a raspuns excelent. Poti face asta sau daca nu poti sa o rogi pe diriga sa te mute cu ea in banca iar la orele mai tampite joacate in parul ei. vorbestei frumos si cumsecade de exxemplu :esti atat de frumoasa incat tias cumpara luna de p cer dar nu pot deoarece stiu ca tie nu tiar pasa. Sau ceva de genu
nOpte buna si succes cu frumusica

| TonyScope explică (pentru Simpluuu):

Ms pentru sfat big grin