anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fac ca un baiat sa fie innebunit dupa mine?

15 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Faci impresie cu rezultatele la invatatura!

| JammyBrooks a răspuns:

Nu poti.Nimeni nu te poate place daca il obligi

| Bubulin4ik a răspuns:

Nu trebuie sa o faci intetionat!
Daca o sa te placa o sa te observe [rin multime!
p.s Dupa poza de avatar ar trebui sa intrebi ce ar trebui sa faci ca sa fii inebunita dupa invatatura! Bafta! Si lasa baietii, ca ai timp cind sa te gindesti la ei!:*

| Blossom13 a răspuns (pentru Bubulin4ik):

Fara suparare, nu vreau sa ma laud, dar sunt olimpica nationala, am bursa in fiecare semestru, am luat premii la concursuri nationale si internationale, numai 10 pe linie (di cls a5-a numai 4 de 9), deci cu invatatura nu am nicio problema; mai ales ca nu am alta motivatie in viata decat sa invat. Faza cu baietii era doar asa, sa ii am ca admirtori, caci alfel nu imi trebuie! Merci mult! Scuze daca te-am suparat! Bafta!

| neutrino a răspuns:

Foloseste-te de ulei de peste.

| FadetoBlack a răspuns:

Decolteu.

| Blossom13 a răspuns:

Am 13 ani! vreau raspunsuri dragute, nu e genu mort dupa sex

| AleXisAleXis a răspuns:

Cand o sa fi mai mare o sa fie toti baietii innebuniti dupa tine. Acum esti prea mica si nu ii interesezi.
Vrei doar sa-i pui pe jar? laughing
Ai rabdare ca nu pleaca baietii de pe Pamant

| Bubulin4ik a răspuns (pentru Blossom13):

Atunci sa ai un comportament decent, un zibet sincer si asta-i tot! Principalu e sa te pretuiesti pe tine!
Hai vezi sa fii cuminte! Te pup, pa:*

| Blossom13 a răspuns (pentru AleXisAleXis):

laughing

| Azµre a răspuns:

Dragoste cu forța nu se poate. Vrei sex simplu, umblă în fustă mini prin fața lui!

| facepalmlol a răspuns:

Se ia o tigaie si se observa rezultatul interactiunii capului respecitvului cu Mrs. Tigaie.
Cu asta sigur il innebunesti!

| anonymous23A a răspuns:

Dezbracate in fata lui merge sigur

| Darkii a răspuns:

Imbraca-te sexy, si da-te bine pe langa ei. zambeste frumos, si nu uita sa te porti civilizat happy