Hmmm... complicat! Totul depinde de cati ani aveti!
Sa zicem asa in general, cand il vezi ii poti cere pur si simplu un servetel sau il poti intreba ceva cum ar fi ora... Cv banal, dar care atunci cand o sa te vada din nou, sa intre el in vorba cu tine!
De exemplu cand treci pe langa el iti cad cartile sau mai multe fise,, accidental" si roagal sa te ajute. Poate intri in vorba cu el si ii ceri nr de telefon sau id de mes sau mai e varianta sa inceci sa vorbesti cu colege de la el din clasa(care le cunosti) si ele te pot ajuta.SUCCES! funda?
Simplu. ii privesti mai intens ca el sa te observe ii zambesti ca el as te placa si spui un Buna cauti un subiect comun si restul e istorie. nu amana ca sa vina el al tina sau din alte motive du-te tu la el si vb cu el si impretenestete cu cat mai repede cu atat mai bine.
si nu conteza ca e cu o clasa mai mare ca de obicei baieti ies cu fete mai mici decat ei
O.M.G! Nu-mi vine sa cred dar:voi face ce a spus ZzZuUu...:-s.numai mi-e frica sa nu-si de aseama sau sa ma creada o tipa obsedata......imfine
Imi zici asa de curiozitate, cati ani ai?
Nuti fie teama, chiar nu are rost. Gandeste-te ca daca nu e sa fie nimic intre voi, cel putin ai incercat si nu ai renuntat. =)
AndrewTate7789 întreabă: