| dulse a întrebat:

Cum sa fac sa il pot uita si ura pe baiatul pe care l-am iubit si am fost impreuna cu el... a gasit un motiv tampit pentru a ne desparti si mi-a zis ca pleaca in vacanta in italia( aseara am aflat ca nu se va mai intoarce dar nu de la el si de la o prietena de a lui care vb cu el zilnic) eu cred ca el stia ca nu se va mai intoarce si de aia a gasit acel motiv sa ne despartit si timp de 2 luni am crezut ca este vina mea si am suferit... vreau sa il uit asa cum ma uitat si el pe mine

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| geologul a răspuns:

Sunt destui care vor sa intalneasca o fata draguta uital si gasesteti pe altcineva, ca nu te merita o sa regrete el mai tarziu

| kiss a răspuns:

O noua dragoste o va sterge pe cea veche. nu o sa il uiti niciodata insa o sa te gandesti altfel la el. poate ca si lui ii pare rau dar s-a gandit ca distanta o sa va faca sa suferiti asa ca a hotarat sa incheie tot. am trecut prin asta, e destul de greu insa cu timpul o sa iti revii, o sa-ti umpli golul lasat de el cu altcineva.
cred ca nici unul dintre noi cei care iti raspundem nu o sa te faca sa te simti mai bine insa o sa privesti altfel lucrurile. mult noroc.

| dulse explică:

El nu sufera pentru ca si-a gasit pe alta si a zis ca il doare undeva de mine

| kiss a răspuns:

Nu-l lasa sa iti stea in cale, gata, a trecut, el daca si-a gasit pe alta tu dc nu ai face-o? cred ca e singurul mod prin care poti sa te detasezi. nu e singurul baiat de pe fata pamantului.

| dulse explică (pentru FortaUniversului):

Nu sufera pentru ca are pe alta