Dacă simți că te completează lasă pauzele și continuă cu ea.
Mai ieșiți și voi, faceți mai multe lucruri împreună și-o să vă reveniți.
Dacă nu, nu e nicio tragedie, o să treci peste, mai sunt și alte fete.
Da, e ceva normal. Nu ești robot, nu ești programat. De obicei când apar fazele de genul relația e cam pe sfârșite. Oricum, poți să rezolvi asta în 3 moduri:
1. Vorbiți față în față despre "ce e cu voi" și dacă merită sau nu să continuați.
2. Aveți nevoie de o pauză în care să vă gândiți bine. O să-ți dai seama atunci dacă e mai bine cu, sau fără ea.
3. Vă despărțiți.
Eu zic să le iei pe rând.
Sa faceti dragoste in dormitor, sa vedeti ca dimineata sunteti altfel, mai apropiati.
Doar 7 luni si deja te-ai plictisit? Cred ca esti imatur, fara suparare. Nu poti sta nesfarsit nebun de iubire, nu stiu ce sa zic, asta nu e o scuza. Daca treceau 7 ani mai ziceam . Nu ai dat detalii nici despre ea, nici despre ce faceti voi, poate e vina amandurora. Eu zic sa mai astepti .
O iubesti dar nu prea o iubesti
De ce sa te complici sa intinzi relatia mai mult decat e cazul? Nu se opreste lumea in loc! A fost, nu mai e, va despartiti frumos si mergeti inainte, fiecare pe drumul lui.
Crezi ca e asa usor, eu nu vreau sa ne despartim, dar vreau sa gasim altceva care sa ne atraga din nou ca inainte, ca nu poti sta la nesfarsit, nebun de iubire...