| ady000 a întrebat:

Cum sa fac sa o plac din nou? Adica o plac dar parca m-am plictisit...sadSunt de 7 luni cu ea iar in ultima luna am stat cam certati. Ce sa fac o iubesc mult, dar parca nu o mai privesc cu atata dragoste..Asta depinde de mine sau de ea?sad

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

Dacă simți că te completează lasă pauzele și continuă cu ea.
Mai ieșiți și voi, faceți mai multe lucruri împreună și-o să vă reveniți.
Dacă nu, nu e nicio tragedie, o să treci peste, mai sunt și alte fete.

16 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Aveți nevoie de o pauză.
Ai grijă să nu fie vacanță.

| ady000 explică (pentru LoveSleep):

Ai trecut prin asa ceva?

| LoveSleep a răspuns (pentru ady000):

Da, e ceva normal. Nu ești robot, nu ești programat. De obicei când apar fazele de genul relația e cam pe sfârșite. Oricum, poți să rezolvi asta în 3 moduri:
1. Vorbiți față în față despre "ce e cu voi" și dacă merită sau nu să continuați.
2. Aveți nevoie de o pauză în care să vă gândiți bine. O să-ți dai seama atunci dacă e mai bine cu, sau fără ea.
3. Vă despărțiți.

Eu zic să le iei pe rând.

Am vorbit fata in fata si merita sa continuam. Dar cat de lunga sa fie pauza asta?sad nu vreau sa o pierd pentru ca simt ca ma completeaza.crying

Esti fata sau baiat si cati ani ai?

Băiat. 18

La fel. Ai iesit bine din momentul asta, care ai zis ca l.ai avut?

Nu prea. Cum am zis și mai sus, când apar fazele de genu', relația e cam pe sfârșite.
Oricum, depinde de voi.

Dacă simți că te completează lasă pauzele și continuă cu ea.
Mai ieșiți și voi, faceți mai multe lucruri împreună și-o să vă reveniți.
Dacă nu, nu e nicio tragedie, o să treci peste, mai sunt și alte fete.

| Doub a răspuns:

Nu mai are sens sa incerci "sa o placi din nou". Ori o iubesti, ori nu.

| kar1GaNNN a răspuns:

Sa faceti dragoste in dormitor, sa vedeti ca dimineata sunteti altfel, mai apropiati.

| ady000 explică (pentru kar1GaNNN):

Pai treaba e ca de vreo 2, 3 ori ne.am intalnit intim.Am vb foarte mult de dragoste si sex, si inainte vroia cu nerabdare, dar acum a zis sa mai asteptam, sa nu ma grabesc
, crezi ca dragostea ne va readuce inapoi?sad

| kar1GaNNN a răspuns (pentru ady000):

Tu simti ca ea te iubeste?

| ady000 explică (pentru kar1GaNNN):

Da simt asta, si ea simte la fel, dar parca de la un timp nu stiu relatia s.a c.am racit, desi amandoi vrem sa fim ca inainte. Poate o sa trecem si peste momentul asta, imi vine sa plang cand aud sa ne despartim...

| Foxyyyy a răspuns:

Doar 7 luni si deja te-ai plictisit? Cred ca esti imatur, fara suparare. Nu poti sta nesfarsit nebun de iubire, nu stiu ce sa zic, asta nu e o scuza. Daca treceau 7 ani mai ziceam laughing. Nu ai dat detalii nici despre ea, nici despre ce faceti voi, poate e vina amandurora. Eu zic sa mai astepti happy.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

O iubesti dar nu prea o iubesti laughing
De ce sa te complici sa intinzi relatia mai mult decat e cazul? Nu se opreste lumea in loc! A fost, nu mai e, va despartiti frumos si mergeti inainte, fiecare pe drumul lui.

| ady000 explică (pentru RedheadOnTheRun):

Crezi ca e asa usor, eu nu vreau sa ne despartim, dar vreau sa gasim altceva care sa ne atraga din nou ca inainte, ca nu poti sta la nesfarsit, nebun de iubire...