Dacă simți că te completează lasă pauzele și continuă cu ea.
Mai ieșiți și voi, faceți mai multe lucruri împreună și-o să vă reveniți.
Dacă nu, nu e nicio tragedie, o să treci peste, mai sunt și alte fete.
Sa faceti dragoste in dormitor, sa vedeti ca dimineata sunteti altfel, mai apropiati.
Da, e ceva normal. Nu ești robot, nu ești programat. De obicei când apar fazele de genul relația e cam pe sfârșite. Oricum, poți să rezolvi asta în 3 moduri:
1. Vorbiți față în față despre "ce e cu voi" și dacă merită sau nu să continuați.
2. Aveți nevoie de o pauză în care să vă gândiți bine. O să-ți dai seama atunci dacă e mai bine cu, sau fără ea.
3. Vă despărțiți.
Eu zic să le iei pe rând.
O iubesti dar nu prea o iubesti
De ce sa te complici sa intinzi relatia mai mult decat e cazul? Nu se opreste lumea in loc! A fost, nu mai e, va despartiti frumos si mergeti inainte, fiecare pe drumul lui.
Crezi ca e asa usor, eu nu vreau sa ne despartim, dar vreau sa gasim altceva care sa ne atraga din nou ca inainte, ca nu poti sta la nesfarsit, nebun de iubire...
Doar 7 luni si deja te-ai plictisit? Cred ca esti imatur, fara suparare. Nu poti sta nesfarsit nebun de iubire, nu stiu ce sa zic, asta nu e o scuza. Daca treceau 7 ani mai ziceam . Nu ai dat detalii nici despre ea, nici despre ce faceti voi, poate e vina amandurora. Eu zic sa mai astepti .