| sandra94 a întrebat:

Cum sa fac sa uit pers care m-am intalnit 10 luni ne certam foarte des eu deja de atitea certuri m-am saturat stau cu valeriana mereu in buzunar chiar azi ne-am certat dar am impresia ca impacare nu va mai fi cu toate ca il iubesc enorm de mult dar trebuie sa-l uit ca altfel ma distrug de tot

3 răspunsuri:
| Emilian601 a răspuns:

Tu te distrugi!
ce ti se intampla acum este formare personalitatii tale, o etapa, presupun ca baiatul este mai mare ca tine si ca este cam imatur.
IUBIREA e ca o clepsidra, umple INIMA si goleste creierul, fi desteapta si cauta pe altcineva, el sigur isi va gasi, tu nu esti singura pentru el, el nu este singurul pentru tine! Take care!

| sandra94 explică (pentru Emilian601):

Nu pot sa-l uit este prima pers care am iubit-o si o iubesc este pers care i-am daruit virginitatea am facut tot pentru el nu pot fara el nu-mi vad viitorul fara el

| Emilian601 a răspuns (pentru sandra94):

Bine, atunci (daca tot i-ai "dat" atat de multe lucruri si nu apreciaza ) inceraca sa nu-l mai vezi atat de des, sa incetezi orice urma de discutie cu el daca tot vrei sa-l uiti, ocupa-ti timpul, fa ce mereu ti-ai dorit sa faci, cel mai important petrece-ti mult timp cu prietenii, simte-te bine, crezi ca el iti da atat de multa importanta? crezi ca el plange dupa tine? NU! atunci inceteaza s-o faci si tu!