Oameni buni, dacă vreti da răspunde-ți la întrebări, răspunde-ți! Dar dacă veniți cu comentarii doar ca să scrieți și voi ceva. E păcat de voi. Înseamnă că sunteți frustrați și încercați sa frustrați și alte persoane. Dana, înălțimea, greutatea, aspectul în general nu contează! Încearcă sa comunici cu el, sa ii descoperi pasiunile, ce ii place sa facă în timpul liber și toate cele. Comunicați! Dacă el nu te place pe tine pentru fata/femeia care ești și este interesat doar sa se descarce e păcat de tine sa rămâi prinsa într-o relație de acest gen. De ce? Pentru ca el știe ca dacă nu își găsește femeie conform "criteriilor" lui, vine la tine se descarca, pleacă și caută mai departe ceea ce vrea el. Încearcă sa îți găsești fericirea per total (nu doar sexual)! Sunt multe persoane ce te pot face sa zâmbești, sa razi cu pofta, sa te simți iubita, protejata, sa simți ca ii pasa într-adevăr de tine dar pe lângă astea te asigur ca vine și satisfacerea sexuala!
Eu sunt interesată si de personalitatea omului.
Dar nu iti place ca e scund sau ce anume?
Ba Da dar nu cred ca vede altceva in afara de atracție sexuală.
Si spui ca te foloseste dar il vrei langa tine. Nu te inteleg.
Îl vreau dar nu pentru o noapte.
Se poate folosi de tine si daca sunt mai multe nopti.
Se poate folosi de mine si intr o relatie
Intr-o relatie trebuie sa existe si sentimente. Niciunul nu ar trebui sa se foloseasca de celalalt partener.
„băiat mai scund" de parcă ar schimba asta cu ceva siutația. nici nu mă miră că nu vrea nimic cu tine cu asemenea gândire
Dar tu de ce vrei "să rămână"? Ce calități are (în afara sexului) pe care ți le dorești așa mult?
Are incredere in el, nu in tine.
Eu nu am avut relatii cu barbati mai scunzi decat mine, dar am observat ca cei mai mici sunt foarte inhibati de lucrul acesta.
Banuiesc ca intr'un fel se desfasoara lucrurile in pat, si altfel in cuplu, in afara patului.
Daca incepe sa iti spuna 'Mami', sa fugi!
Nu mi se par calități pe care să nu le poți întâlni și la mulți alți băieți.
Eu cred că nu trebuie să "tragi" tu de el.
Dacă relația cu beneficii e ok pentru amândoi, mai bine concentrează-te pe găsirea acelui băiat care nu o să te vrea decât pe tine. Și desigur, nu numai pentru sex.
Atata timp cat pui intrebari de genul pe site-uri de genul nu esti la stadiul de femeie ci la stadiul de fata, mai ai de mancat mult si bine. Barbatii vor femei, nu copile imature si instabile de la cer pana la pamant.
Dacă te vrea doar pentru asta...el te vrea doar pe post de jucărie, nu-l interesant cine esti, sau ce simți, sau ce faci pentru el
Nu fi bătaie lui de joc si lasa-l
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: