Acorda-i putina atentie si totodata fii putin draguta cu el. Daca doresti sa-i distragi atentia, foloseste-te de punctele tale forte care pot sa te evidentieze, dar cu masura.
Pai vorbeste mai mult cu prietenii lui decat cu el..pe el doar saluta-l!
Nu l suna, nu l intreba ce mai face, pe fb!
Nu te aseza langa el, oriunde...
Crede-ma ca un baiat nu poate fi atras de catre o fata care nu stie sa scrie, decat daca si el este la acelasi nivel cu ea. Atrage-l prin calitatile, nu prin defectele tale.
Ah, sa te lasi greu? Pai, lasa-l pe el sa faca primul pas. Si cand te baga in seama zambeste-i de parca abia atunci l-ai observat, fii naturala, politicoasa. Dar nu ii trimite tu mesaj prima, nu te aseza langa el ci in fata lui, incearca sa pari preocupata de ceva ( citesti o revista, sau ceva de genul asta). Succes!
Pai... cand il vezi intr-un grup de prieteni vorbesti mai mult cu ei si pe el doar saluta-l, in caz de se aseaza langa tine poti sta cateva secunde si api sa pleci dar fii atenta sa nu il tratezi cu prea multa indiferenta ca o sa-l pierzi. Daca te suna la telefon nu ii raspunde decat dupa ce incearca de cateva ori si gasesti tu o scuza la fel si pe fb dupa ce te intreaba ceva poti decat sa il saluti si sa il lasi sa astepte mie mi s-a intamplat de multe ori asta
Indiferenta doare cel mai tare! Incearca sa vorbesti mai mult cu prieteni lui si cu alti baieti astfel incat ii dai direct in ''corazoun'' :3
Daca il placi nu fi indiferenta cu el, in cazul in care si el te place. O sa il pierzi daca procedezi asa, iti spun din proprie experienta.
Raspund la general, am impresia ca sunteti dependenti de atentie si asa m.d. Va doare pentru ca aveti niste asteptari mari! Personal mie mi-e indiferent de atentie, etc. cu toate ca am.