| iAngel a întrebat:

Cum sa fiu tandru cu o fata si cum sa o fac sa se simta bine?

Eu sunt intr-o relatie cu o fata, este pentru amandoi o iubire mare, ne iubim foarte mult.
Eu ii spun mereu ca este frumoasa, ca este superba ca ea este fata cea mai perfecta, ii spun ca o iubesc, si se simte bine, o tin in brate si ii spun ca nu ma pot desparti de ea deloc, ca mereu sunt fericit alaturi de ea, dar cum sa fiu si mai tandru? Adica ce as putea face?

4 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Ataat.e foarte bine ce faci! Si e foarte norocoasa prietena ta ...Mai rar baieti ca tine sincer.Mai tandru de atat nu cred ca se poate.Dar trebuie sa o surprinzi si cu alte chestii. pentru a nu se plictisi de dulcegariile tale. o floare daca ii dai la momentul potrivit face cat 1000 de cuvinte frumoase :X parerea mea :X Si atunci cand ii spui vorbele alea sa ii le spui din suflet.Fa'o sa simta.altfel la un moment dat se va plictisi si va crede ca o iei cu vrajeli sau altele. Bafta :* Si sa fiti fericiti in continuare :*

| FrozEenSoul a răspuns:

Salutwinking Uite un baiat care seamana cu mine happy. Alint-o, iubeste-o, ia-o in brate, sarut-o lung si sopteste-i ca o iubesti, I-ai un trandafir cand nu se asteapta. Fi alaturi de ea si la bine si la rau. Iubiti-va, Bafta si succes in continuare!

| AlexEuManu a răspuns:

Bai nu-i prea bine ce faci,dar fiecare cu stilul lui,lasa tu ca esti superba, ca nu ma pot despartii de tine, stii ce sa faci cu ea, ti-o tragi cu ea si esti foarte violent ii mai dai cate o palma si chestii din astea stii? bafta! P.S daca nu merge ceea ce am zis eu scuze

Răspuns utilizator avertizat