Simplu :cu buzele ( fara dinti, fara gheare ) pui buzele si tragi aer pe gura si stai ceva timp, dupa aia se alege cu o pata rosie in forma de buze , sau cu ruj, un sarut mik cu buzele date cu ruj din acela ce e verde dar pe buze e rosu si nu mrge jos nici sters, sau, in cel mai rau caz, cu dintisorii, sau gherutzele . Succes
Eu l-am supt de gat cu buzele, dar cu putere, i-am facut o pata mov de zici ca a primit un pumn pe gat
daca e chiar musai si nu se poate fara semn ia cutitulramane semn garantatsi app eram serioasa
Musti usor si sugi pielea timp de cateva secunde. o sa iasa niste vanatai de toata frumusetea.
Înseamnă că nu știi să sugi.
Mai exersează și după care încearcă din nou.
Simplu folosesti doar buzele. iti atingi buzele de gatul lui si tragi aer, da nu din plamani . din gat asa.Eu am patit-o, da nu a durat 4 zile sau o saptamana... 2 saptamani si in timpul scolii. a trebuit sa ma duc numai cu bluze cu guler si cu esarfe .sau cine ma intreba " am jucat paintball"
Sugee cu buzele bine cu timpul tii se va primi nu tii fie teama chiar si sa il musty succes
Simplu' zău... Atingi buzele de gãtul lui după tragi aier și sugi. Dupa se face o pata mare și frumoasa
Suge-l tare si eu cand i-am facut prietenului meu am bagat si dintii putin. la avut cam 4 zile
Anonima3000 întreabă:
bogdanmafiotu29 întreabă: