Simplu :cu buzele ( fara dinti, fara gheare ) pui buzele si tragi aer pe gura si stai ceva timp, dupa aia se alege cu o pata rosie in forma de buze , sau cu ruj, un sarut mik cu buzele date cu ruj din acela ce e verde dar pe buze e rosu si nu mrge jos nici sters, sau, in cel mai rau caz, cu dintisorii, sau gherutzele . Succes
Musti usor si sugi pielea timp de cateva secunde. o sa iasa niste vanatai de toata frumusetea.
Sugee cu buzele bine cu timpul tii se va primi nu tii fie teama chiar si sa il musty succes
Suge-l tare si eu cand i-am facut prietenului meu am bagat si dintii putin. la avut cam 4 zile
Înseamnă că nu știi să sugi.
Mai exersează și după care încearcă din nou.
daca e chiar musai si nu se poate fara semn ia cutitulramane semn garantatsi app eram serioasa
Eu l-am supt de gat cu buzele, dar cu putere, i-am facut o pata mov de zici ca a primit un pumn pe gat
Simplu folosesti doar buzele. iti atingi buzele de gatul lui si tragi aer, da nu din plamani . din gat asa.Eu am patit-o, da nu a durat 4 zile sau o saptamana... 2 saptamani si in timpul scolii. a trebuit sa ma duc numai cu bluze cu guler si cu esarfe .sau cine ma intreba " am jucat paintball"
Simplu' zău... Atingi buzele de gãtul lui după tragi aier și sugi. Dupa se face o pata mare și frumoasa
Anonima3000 întreabă:
bogdanmafiotu29 întreabă: