Pai spune-i ca in timp ai realizat ca iti plac fetele. Dar mai pe ocolite. Daca nu e un nesimtit, o sa inteleaga.
Minciuna are pisioare scurte : secretul se va afla pana la urma si mai bine la spune tu decat sa afle de la altcineva
Spune-i, fi corecta fata de el, insa nu mi-as face sperante in locul tau, cred ca se va desparti de tine dupa ce va afla, eu unul as face-o.
Ia-o si tu pe ocolite, intreaba-l daca i-ar place sa aiba langa el doua femei, daca l-ar tenta asta si daca e receptiv poti sa ii spui ca in trecut ai fost cu o femeie si ti-a placut si ai mai vrea sa experimentezi impreuna cu el astfel de fantezii
Exact asa! Mi se pare cel mai ok si normal(cat se poate de normal, faptul in sine nu prea e normal)!
Daca esti Lesbi de ce esti cu un baiat? Nu pot sa inteleg. Si cum ai stat atata timp cu cineva care nu te atrage?
1.) De cand te sti tu ca esti lesbi, avand in vedere ca esti cu el de mult timp? Pentru ca nu ai dat date prea multe, si te inteleg.
2.) Sigur esti lesbi? Adica nu e atractie de moment? Ar trebuie as te gandesti serios la aceasta treaba.
3.) Cel mai bine ai incerca sa ii sugerezi daca ar dori sa fie langa doua femei, cum a spus si Felys si vei vedea reactia acestuia, mai in gluma mai in serios, oricum i-ai spune, vei sti daca ii vezi zice sau nu adevarul.
4.) Dar daca tu il sti de "mult" timp, adica ati stat ceva impreuna, cred ca ar trebui sa stii cum va reactiona, nu!?
Un singur lucru nu inteleg-ai iubit si esti lesbi.Ma rog, spune-i-o rabdare si apoi spune-i ca vrei sa ramaneti prieteni. Totusi, e pacat...
Nu poti fi lesbi daca ai prieten si va iubiti. esti bi poate. poate. auzi..ai grijia ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample..nu prea cred eu ca tu ai inclinatii de genu, ci vrei sa le ai. nu-i bine.
uneori, mai trebuie sa ramana si pentru noi cate ceva. nu-ti pune pe tava tot sufletul, lasa-ti o bucata si pentru tine. bafta
Pai ai putea s-a iti imparti prietena cu iubitu atunci e foarte bine cred ca o sa ii placa ideea adica cui nu i-ar place tu o placi pe ea el va place pe amandoua
O doamne. Dece mai ai inca un iubit daca esti lesbi?. whatever. Eu zic ca daca va intelegeti bine ar fi mai ok sa vorbesti si sa i explici poate va intelege
Pai sincer acuma daca el ti-ar spune ca e gay si tu nu ai fi lesbi ce ai spune? Ce ai face? Te-ai desparti de el? Ei bine gandeste-te cum va reactiona si in urma ai doua variante:ori nu mai esti lesbi, ori te desparti de el sau in fine el de tine (depinde de baiat ). Oricum nu poti iubi doua persoane la fel de mult in acelasi timp.Cand o sa vrei sa te mariti (daca o vei face ) nu vei mai putea niciodata iubii la fel de mult persoana cu care vei ramane pentru restul vietii. Sfatul meu este ca tu sa alegi dintre prietena si prietenul tau care vrei sa fie alesul/aleasa.
P.S. Nu stiu cati ani ai dar daca ai mai putin de 18 zic sa ramai in stand-by pentru ca acuma gandesti intr-un fel si peste cativa ani vei schimba total preferintele. Succes.
Nu esti lesby, ai doar o atractie sexuala fata de persoanele de sex feminin... daca sustii ca il iubesti, te gandesti la fel, simti nevoia sa stai cu el, esti doar atrasa din punct de vedere sexual de fete!
Esti un troll cu imaginatie limitata. Eu inteleg motivul...iti doreai sa te exciti si tu un pic citind diversele reactii pe marginea acestui subiect, dar puteai sa nascocesti si tu niste detalii mai credibile.
Bună,
Şi ce ai de gând să faci?
Să rămâi cu acest prieten având in vedere orientările tale care nicicum nu se îmbină cu relaţia actuală?
Trebuie doar să te desparţi de el, si să-ţi cauţi fericirea în altă parte!
Ai un iubit pe care il iubesti si esti lesbi? poate ai vrut sa zici bisexuala, ii spui ca iti place de o fata... poate o sa-ti propuna un thresome.
Pot sa fiu lesbi si sa imi placa si baietii. Si desigur ca ma atrage, si il iubesc altfel nu as fi niciodata impreuna cu el.
Chiar crezi ca sunt un troll? E i bine sa stii ca nu sunt unul... e chiar o problema adevarata.
Multumesc toata lumea Din fericire a inteles, suntem tot impreuna deoarece nu am o iubita, il am doar pe el si ne intelegem mai bine ca altadata Si da, il iubesc si ma atrage