Daca vorbiti ar trebui sa incerci sa o faci sa te vrea ea si nu ma refer la placut, sa vrea sa o ****. De exemplu poti sa ii spui,, vai ce ti as face.,, sau,, daca am fi singuri ti as.,, etc. Daca e genul ala de fata cu figuri sau dinaia mai rusinoasa o sa fie greu.
Poți sa-i spui exact cum ne-ai spus și nouă, că te simți atras de ea fizic și vrei sa faceți sex, neavând alte scopuri cu ea, doar fizic o placi și vrei. Așa îți faci clare intențiile.Cel mai okey este sa fii tu insuti, nu bãga dume prostești lu-ate de la alții, crezand că o dai pe spate.ce vorbe funcționează pentru mine, nu funcționează pentru tine și vice versa... Daca te refuza mai sunt câteva miliarde de tipe, aia e.
Si tu poti sa faci sex cu ea daca nu o placi? ca sunt curios, cat despre sex, in acesta perioada nu este bine sa iesim afara din casa, varful abia acum incepe
Salut,
Cauta-ti alta daca nu iti place.
Nu trebuie sa-i spui, doar creezi momentul si usor te apuci de treaba.
Daca sunteti buni prieteni si probabil destul de apropiati, asta presupune ca intr-o asemenea situatie ai posibilitatea sa intretii cu ea si discutii relaxate care au conotatii sexuale evidente. In cadrul unei astfel de discutii cu subiect ''mai intim'' ai putea incerca sa o testezi prin a o intreba sa-si exprime parerea in privinta relatiei de prietenie fara beneficii intre 2 buni prieteni. Bafta!
Ramaneti doar voi doi, o asezi pe pat, o scoti in fata si ii spui ca nu se suge singura.
Daca nu o placi pe tipa, de ce vrei sa i-o tragi?
Daca o placi si vrei sa nu mai fie doar prietena, sarut-o si mergi mai departe si vezi unde ajungeti, poate ca si ea vrea mai multe.
Am avut o amica! o adoram enorm! Cand i-am spus ca o plac! Mi a blocat numarul.(