La varsta asta ii poti spune când sunteti impreuna ca ti mult la el... Desi nu stiu cum va reactiona dar la varsta lui numai cuvintele il pot face sa-si dea seama ca-l placi... Succes!
Pai ok...dar cum sa ii spun? Ca dupa aia imi este sa nu faca misto de mine. Cum sa fac? Te rog, ajuta-ma.
Pai atunci eu o sa fiu aX-a si nu cred ca mai are vrein rost peste 2 ani. :p
Pai ti-am spus : când sunteti in drum spre casa si incepeti sa vorbiti despre voi, tu ii spui atunci direct ca : ti la el, observi reactia lui, daca incepe sa vorbeasca chestii care nu-ti sunt pe plac... tu o întorci altfel si spui ca ai vrut sa zici ca ti la el ca la un amic, la asta te referea-i! Daca vezi ca-i place ideea ta, adica nu zice nimic si zambeste atunci sigur te place, ar vrea sa-ti spuna si el acelasi lucru dar nu indrazneste. Poti sa-i tragi tu cuvintele din gura intrebandu-l daca si el tine la tine sau orice dar ATENTIE s-ar putea sa-l sperii si vei strica tot... deci primi pasi c-am astea-s! Succes!
E cam mic.
nu prea se potrivesc cei de-a 8a cu aia de-a 6a.imi amintesc ca noi radeam si ii batjocoream pe aia de-a 6a fiindca ni se pareau pitici
beausingurlamasamea întreabă: