„Dragă iubi cel nărod,
MĂ!
Cu mare durere-ncot ți-aș spune că m-am săturat de figurile tale. Dar ținând cont de vârsta mea și ioi mamă ce-o să mai plâng a 2-a zi, îți spun așa : ce simți în acest moment? Sau mai bine, ce-i în capul tău?
A ta copilă naivă, ( *completați numele dumneavoastră* ). Te iubesc.
Explica-i frumos ca esti suparata si dezamagita ca el te cam ignora. intreaba-l ce parere are, poate el crede ca ti se pare.
spune-i ca il iubesti si de asta vrei sa stai mai mult cu el [asta daca chiar il iubesti]
spune-o cu calm si fata in fata intr-un mod de nerefuzat
Mie îmi place să spun totul direct când am o problema Deci : " Ce s-a întâmplat? Mă cam neglijezi în ultimul timp. ".
) Ca sa fie interesant incearca sa fi compatimita la umomendat.Neglijeaza-l si daca iti reproseaza asta spune-i-o ca o iubita nevinovata care nu se simte protejata ca asa te simti si tu cand pe el nu il intereseaza de tine. Daca chiar ii pasa o sa ii ajunga unde mesajul tau
Daca nici nu remarca ca esti distanta cautati ceva mai bun care sa te merite pentru ce emani tu
Pai ai putea sa te asezi langa el sa il tii de mana si sa il intrebi: "Hey, e totul bine? Pentru ca in ultimele zile te vad un pic distras...Ce s-a intamplat? Mie imi poti spune. " Si apoi sa incepi sa il strangi de mana si sa te uiti adanc la el, chiar daca el nu se uita la tine. Dupa o sa observe ca te uiti la el, o sa se uite si el la tine si crede-ma.Contactul vizual face povestea sa continue Succes! Sper va tina relatia! :*
In primul rand trebuie sa incepi cu: simt ca. Ma simt.
Pt ca daca incepi cu "ma neglijezi" ii reprosezi. Iar baietilor nu le place sa li se reproseze. Ii poti spune cand e mai linistit si clar cand sunteti doar voi doi.
Bafta!
Incepi cu :am gresit cu ceva? sigur o sa spuna :aaa? Simt ca nu mai suntem ca inainte, ceva parca s a schimbat.Ai probleme si ma protejezi, poate te pot ajuta.
Daca i alta la mijloc, sigur v a minti frumos ))))
verosweet întreabă: