Draga mea, nu trebuie sa te intimidezi in fata iubitului. Pana la urma sunteti impreuna, dar daca esti mai timida poti cand te intalnesty cu el si sunteti intr-un loc mai intim, nu sa sari pe el, sa incepi sal saruti (binenteles cu limba), apoi cu siguranta va ajunge el sa vrea sa faca dragoste. Daca nu, poti sai spui direct fara rusine. Binenteles ca barbat cand va vedea ca te lasi va simti ca esti pregatita, dar mai bine nu direct faceti dragoste ci pregatiti ziua aceea. E o zi speciala deoarece esti virgina nu?
Buna, daca ai luat aceasta decizie inseamna ca te-ai gandit foarte bine si te simti pregatita nu? Ok, daca tu ai decis asa bravo tie, dar ai grija...nu trebuie neaparat sa folosesti cuvintele ci prin gesturi, da-i de inteles ca vrei, bate apropuri, sau daca nu, de ce sa nu ii spui din moment ce e iubitul tau si va iubiti nu vad de ce nu i-ai spune.Ca doar lui ii spui nu unui strain. POti sa ii spui ca ai luat o hotarare si anume ca vrei sa faci dragoste cu el, simplu.
De ce trebuie sa ai tu neaparat aceasta initiativa? Iti va cere el acest lucru, cand va fi pregatit sa faca fata situatiei.
Wow. ce baiat de milioane! pai cred ca daca i-o spui in romaneste e ok, o sa inteleaga! sa fiti fericiti!
Eu cred ca este mai frumos sa nu programezi aceasat zi, eu zic ca vine de la sine, va sarutati si il conduci tu singurica daca chhiar vrei
Sincer sa fiu, daca dupa 3 ani nu te-ai culcat cu el si nici el nu a fost prea insistent, inseamna ca te inseala. sper ca nu ti-am dat o veste proasta si sper sa ma insel
Il iei in brate si ii soptesti la ureche ceva de genul "i want you" (asa am facut eu cu iubitul meu )...sau ii spui franc in fata ca te simti pregatita pentru pasul cel mare din relatia voastra! Nu ai de ce sa ai retineri fata de el, ca doar el este partenerul tau. Discuta deschis
Da oare trebuie neaparat sa ii spui? sau mai bine sa treci direct la fapte? adica ar fi mai palpitant din pct meu de vedere. spor la "treaba"
E baiat super daca pina acum nu a vrut. Da-i de inteles prin cuvinte (voi fetele, sunteti experte la asa ceva) ceea ce vrei, ia-l usurel, ocolitor, si poate va intelege el ce vrei sa ii spui de fapt. Daca nu merge, cind va mingiiati, atinge-l prin zonele mai intime, dar si aceasta usurel, finut. Comunica-i prin gesturi ceea ce ai dori sa faci. Sau... ia-l in gluma de guler, trinteste-l pe pat, sari pe el, si... restul lasa-l sa vina de la sine.
Parerea mea este ca nu o fata trebuie sa zica asta ci baiatul...insa tu da-i de inteles. Oricum ma mira ca nu ti-a zis el pana acum? de ce? nu i-ai dat nimic de inteles?
Mi-a zis pina acum de multe ori insa eu il refuzat in continuu nu eram pregatita, atita tot!
Ii spui ca vrei sa va intalniti undeva, intr-un loc mai intim, iar tu te apuci sa decorezi locul acela incat sa vada ca te-ai decis. Iar cand vine incepi sal saryti ...si gata ajungeti unde vrei tu! succes!
Andreeaa56830 întreabă:
Fundamentalidk întreabă:
Anyella25 întreabă: