NUU! :,) Pur si simplu ma face foarte streasata si nelisistita dar in modul ca "doamne ce sa fac", nu stiu cum sa descriu normal dar ok
Am inteles, deci amandoua sunteti FETE... ma rog, asta-i de rau daca aia pricepe ca te dai la ea in mod romantic si ea nu place fetele ci baietii.
Este recomandat sa-i spui clar, de la inceput ca tu esti lesby.
Ii spui
"Dorinta de a-ti simti buzele cu buzele mele poate fi superata doar de dorinta de a-ti simti labiile cu buzele mele"
Probabil nu ai o relație asa buna cu mama si de aceea sufletul tau e inca flamand dupa o conexiune puternica feminina.
Ai fi mult mai fericita da ai alege sa crezi planul Creatorului, ca e ne-a creat sa avem relațiii romantice si fizice doar cu parteneri de sex opus, daca alegem sa le avem cu persoane de acelasi sex pe termen lung lung aduc multa vinovăție si nefericire.
Începe cam asa. Spune-i, ca fiind cea mai buna prietenă, ai vrea să-i destăinui un secret foarte intim și anume ca bănuiești ca preferintele tale intime nu se opresc doar la sexul opus, și cere-i o părere. Asa o introduci într-un ambient foarte personal și intim, și afli după reacția și mentalitatea ei, cam care ar fi următorul pas care ar trebui să-l faci. Ba chiar în gluma, ai putea să-i spui, că și dansa ar putea fi o potențială,, victima''.
Îți garantez ca din acel moment relația voastră se va schimba total, te va privi cu alți ochi, dacă chiar îți e prietena adevărată, poate nu e atrasa sexual/romantic de tine, dar cu siguranță ar fi mândră și bucuroasa ca i te-ai confesat și te-ar susține. Oricum, afli în secunda unu dacă ai avea vreo șansă cu ea sau nu, dar în ambele cazuri ai de câștigat.
Cheers
Prostii!
Cu 2 luni in urma iti placea de un baiat:
https://www.tpu.ro/......tul-vecin/
Simplu. Nu ii spune. Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a-i starni interesul. Incearca sa iesi cu ea mai des facand chestii. Si in timp, ai sa prinzi oportunitatea in mod natural de a-i spune.
Întreab-o în general ce părere are despre astfel de lucruri și dacă are una cel puțin neutră descrie încet ce simți tu și ce fel de emoți îți provoacă dar într-un mod care să nu pară că ți-ai dori să sari pe ea.
Iau încet încet și dacă vezi că nu vrea sau face vreau gest sau spune ceva și îți dă de înțeles că nu e interesată spune-i că te bucuri și că ție prietenă și că o valorofici ca persoană nu că o vezi ca ceva ce ți-ai dori să ai ci ca pe cineva care oferă o valoare enormă vieți tale.
Mersi că te interesezi dar nu cred că este lege in care scrie ca nu iti poate place de barbati si femei simultan
Nu e nici o lege scrisa, exista legea firii.
Tu pari confuza, crezi ca tot ce zboara se mananca.
Iti vei da seama mai tarziu de consecinte.
Imi place de ea deja de 2 ani si baiatul ala acum e prietenul meu si atat (in mod platonic) asa ca nu comenta daca nu stii mai mult din context?
Ai pus o intrebare, trebuie sa accepti comentarii de la oricine.
Putin mai mult bun simt nu ti-ar strica!
E ceva complet normal. Spune i, nu ai nimic de pierdut.Nu te lua după oamenii ce zic trebuie sa traim dupa cum vrea "Dumnezeu". Descarca ti sentimentele fie ca te place sau nu, totul o sa fie bine :33
RRSecularHumanist întreabă: