| asuma a întrebat:

Cum sa ii spun unei fete ca o plac? Nu e genul de fata asa romantica.

Răspuns Câştigător
| Dyenwtza a răspuns:

Buna
Pai daca nu este asa romantica, incearca sa ve-zi cei place ei si sa ve-zi daca e genul tau si dupa aia ii spui in fata ca o placi si o intrebi ce parere are de tine si fata in fata nu pe mess lau la telefon findca fata in fata iti dai seama daca minte sau nu

6 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Ii arati barbatialove struck

| danifx2 a răspuns (pentru elasexygagica):

Din cate zici u sa ii arate penisu nu?
obsedato

| alinaWalina a răspuns:

Buna.
Nu trebuie neaparat sa fie romantica ca tu sa ii poti spune ca o placi.
Cheam-o la suc, asta e varianta directa prin care sa ii dai de inteles ca o placi si vrei mai mult.
O alta idee ar fi sa fii tot timpu dragut cu ea, sa o ajuti unde are nevoie, etc, dar atentie! Sa nu te transformi in catelusul ei!
Pa, pa.

| Emazio a răspuns:

Deci inainte sa te duci la ea o sa tremuri putin mia mult asta daca e prima oarawinking te gandesti la ceva mai dur si incet incet te duci la ea, dar ai grija sa o prinzi singura si atunci te uiti in ochi ei si ii spui ca o iubesti si ce mai vrei tuwinking, nu exista fata care sa nu fie romantica orice fata e romantica dar undele se ascund sau fac pe inabordabilelewinking

| Simpluuu a răspuns:

As zice sa nu ii spui personal, ci sa ii arati! Progreameaza o intalnire cu inca o pereche de indragostiti, la un suc sau la o prajitura intr-o cofetarie, daca se poate chiar intr-un mall. Acolo trebuie sa stati unul langa altul. Zambeste-i si spune-i mereu lucruri frumoasesau ceva de genu. Sper ca te-am ajutat! Ai grija sa ai bani multi la tine ( cam 50 lei )

| mihaiyy98 a răspuns:

Eu as zice un sincer "Te iubesc".Si apoi "Vrei sa stai cu mine?".Eu asa am facut si a mers

Întrebări similare