Buna
Pai daca nu este asa romantica, incearca sa ve-zi cei place ei si sa ve-zi daca e genul tau si dupa aia ii spui in fata ca o placi si o intrebi ce parere are de tine si fata in fata nu pe mess lau la telefon findca fata in fata iti dai seama daca minte sau nu
Buna.
Nu trebuie neaparat sa fie romantica ca tu sa ii poti spune ca o placi.
Cheam-o la suc, asta e varianta directa prin care sa ii dai de inteles ca o placi si vrei mai mult.
O alta idee ar fi sa fii tot timpu dragut cu ea, sa o ajuti unde are nevoie, etc, dar atentie! Sa nu te transformi in catelusul ei!
Pa, pa.
Deci inainte sa te duci la ea o sa tremuri putin mia mult asta daca e prima oara te gandesti la ceva mai dur si incet incet te duci la ea, dar ai grija sa o prinzi singura si atunci te uiti in ochi ei si ii spui ca o iubesti si ce mai vrei tu, nu exista fata care sa nu fie romantica orice fata e romantica dar undele se ascund sau fac pe inabordabilele
As zice sa nu ii spui personal, ci sa ii arati! Progreameaza o intalnire cu inca o pereche de indragostiti, la un suc sau la o prajitura intr-o cofetarie, daca se poate chiar intr-un mall. Acolo trebuie sa stati unul langa altul. Zambeste-i si spune-i mereu lucruri frumoasesau ceva de genu. Sper ca te-am ajutat! Ai grija sa ai bani multi la tine ( cam 50 lei )
Eu as zice un sincer "Te iubesc".Si apoi "Vrei sa stai cu mine?".Eu asa am facut si a mers
Anonim519 întreabă: