| alinelu98 a întrebat:

Cum sa ii zic la o fta ca o iubesc...prin gesturi incerc. eh ca orice baiat da nu cred ca nu-i genu asta si nu stiu cum sa ii zic in fata, si nu stiu ce am o iubesc in adevaratul sens al cuvantului...

Răspuns Câştigător
| LaurLS a răspuns:

Sfatul meu.Incearca sa o faci sa rada cat mai des. Daca va reactiona la glumele tale inseamna ca ii esti simpatic si ca ar vrea ceva.
Multa bafta!

7 răspunsuri:
| ResidentEvil a răspuns:

Daca e cu tine in clasa incearca sa te bagi zilnic cu ea in seama, daca nu p mess, intreab-o daca vrea sa vina cu tine la un suc, o plimbare...ar trebui sa-i spui ce simti pentru ea si sa vezi daca si ea simte acelasi lucru daca nu asta e incearca cu alta.Sti cum e vorba aia "Are balta peste". Baftawinking

| l1t7leb0y19 a răspuns:

Uita-te in oglinda,uita-te in ochii tai si spune ce parere ai TU despre tine mai intai.
Daca ai o parere proasta despre tine,tu ai iubii o astfel de persoana?
Fi asa cum iti doresti tu cu adevarat sa fi, nu cum spun altii ca e bine pentru tine, si vei vedea ca rezultatele se vor schimba in viata ta happy Primul pas e sa te iubesti pe tine insuti.Si ce nu iti place la tine.nu te face un om urat, ci e doar ceea ce trebuie sa schimbi la tine happy Sunt sigur ca reusesti! Fi tu insuti asa cum iti spune inima TA, nu cum spune inima altora ca e bine pentru tine.Iti doresc mult succes :-) Poti sa studiezi seductia daca doresti.Te va ajuta foarte mult

| AlexKiddu a răspuns:

Prin gesturi greu sau nu daca te duci si o saruti direct.dar Vorba dulce mult aduce

| DeeaMarry a răspuns (pentru LaurLS):

E bun sfatul "Incearca sa o faci sa rada cat mai des".
Insa, fata fiind, iti pot spune ca eu rad si la cele mai proaste glume, facute doar pentru a ma impresiona, cand tipul imi e absolut antipatic! Rad de el, bineinteles... Doar nu o sa imi scape o asa ocazie de a ma distra.

| LaurLS a răspuns (pentru DeeaMarry):

Deea, daca nu ai simtul umorului nu te mai bagi nu? laughing

| DeeaMarry a răspuns (pentru LaurLS):

La ce te referi?

| LaurLS a răspuns (pentru DeeaMarry):

Iti poti da seama cu usurinta daca cineva rade de tine ca persoana pentru ca esti inapt sau rade pur si simplu la glumele tale pntru ca ii esti simpatic. Se poate vedea foarte usor uitandu-te in ochii persoanei respective sau la gesturile sale big grin