| AndreeaDeea210 a întrebat:

Cum sa il fac pe iubitul meu sa fie de acord sa iesim si noi mai des prin oras seara? Ambii stam mai departe de oraș si tocmai de aceea zic m-am plictisit sa iesim mereu prin zonă..Hai ca am mai iesit de cateva ori dar foarte rar.

18 răspunsuri:
| UtilizatorNeidentificat30 a răspuns:

Eu i am spus ca daca nu ma duce pe undeva asa mai romantic ne despartim laughing) nu stiu dar la mine a functionat, adica e si normal sa te plictisesti de aceeasi locatie

| Freya1 a răspuns:

Eu am stat ani de zile in afara orasului,vedeam doar curtea si casa in conditiile in care el pleca la munca pe sate,pe orase,statea la cafele pe la cafenele, baruri inainte si dupa munca, iar singura mea iesire era cand plecam la ai mei unde din nou stateam in casa pentru ca ori era gelos, ori nu mai aveam cu cine sa ies pentru ca i-am lasat pe toti pentru el.
Crede-ma, daca nu o sa iei initiativa acum cat probabil esti tanara si nu o sa incerci sa il convingi nu vei mai reusi altul. Pune-i conditii, ori te scoate mai des si petrece mai mult timp cu tine ori va mutati in oras in caz contrar tu nu mai stai sa il astepti pana binevoieste el sa aiba timp.

| Adry05 a răspuns:

Ii spui pur si simplu ca vrei sa iesi prin oras, m are chestie, cum ati mai reusi voi sa comunicati cu oamenii din jur fara TPU oare?

| EmmaTl a răspuns:

Poti inventa un motiv, ca ai disperata nevoie de ceva din oras. O carte de la biblioteca ceva? sau nu stiu. Nu ar zice nu la o urgenta

| AndreeaDeea210 explică:

Dupa zice ca il oblig si se supara pe mine?

| mgtow a răspuns:

Iesitul frecvent in oras e un risc de a gasi pe altul de aia ie frica sa iasa cu tine in oras pentru ca altul te va rezolva

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Freya1):

Exact ceea ce am banuit si am spus la o alta postare. Meseria nu ma inseala. Ai suferit si acum apreciezi si pe alti barbati dupa tipul celui care te-a facut sa suferi. Imi pare rau ca ai suferit sau mai suferi.

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde de preferinta personala.
Daca el nu are chef, nu ai cum sa-l fortezi sau sa-i impui.
Schimba-l! Cauta unul mai plimbacios!

| Freya1 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Am avut o relatie 8 ani de zile ce s-a terminat, asta am mai spus-o de foarte multe ori si nu m-am ascuns.
Dar nu inseamna ca acum nu sunt fericita cu actualul, sau ca ii vad porci pe toti.Nu mi-am pierdut increderea in barbati si nici in iubire ci doar am deja experienta in intamplari nasoale, sau lucuri ce nu trebuie sa se intample intr-o relatie.

O spui cu jumatate de gura, cum se zice in popor.

Daaa sigur.Asa mai contrazis si prima oara cand am spus cum m-am indragostit eu, ca tu ai fost in locul meu si sti mai bine.Hai nu mai face spam cu mine peste tot nu ma vezi.
Si sper ca nu esti psiholog, daca da fa un bine si schimbati meseria.

N-am de ce sa-mi schimb meseria, nu spera degeaba. Vezi ca se scrie "m-ai contrazis" nu "mai contrazis". Daca nu intelegi ce-ti spun (asa cum nu intelegei multe probleme), n-am ce-ti face.

Bine,evita-ma pe mine, scrisul meu,faptul ca nu inteleg, ca nu gandesc cum vrei tu etc.
Ti-am zis daca esti psiholog imi pare rau sincer, eu am fost la psiholog, am vorbit cu psiholog, am cunoscut persoane ce profeseaza in domeniul asta dar nu vorbesc si nici nu se comporta ca si tine.

Imi pare bine ca ai fost la psiholog, dar ar mai trebui sa mai mergi. Daca vrei sa fii evitata de cineva pe net singura cale este sa nu-ti dai cu parerea despre ceea ce nu stii. Ca asta-i culmea metodicii: sa inveti pe cineva ceea ce nu stii.

Tu asta ai invatat la presupusa ta scoala,sa enervezi omul?
Ai facut tu site-ul asta sa imi spui mie daca am voie sa scriu sau nu? Te sfatuiesc pe tine cu ceva? Iti afecteaza tie viata cu ceva faptul ca scriu eu aici? Pe altii ce abereaza, judeca, jignesc, instiga etc nu ii vezi daca tot faci tu pe justitiarul?
Deja ma plictiseste modul tau obsesiv de a te baga in seama cu mine si dai in penibil in conditiile in care imi comentezi toate raspunsurile, iar la notificari imi e plin de numele tau.

Am invatat sa spun omului adevarul in fata. Tu mi-ai zis sa te evit. De aceea ti-am spus ce sa faci daca vrei sa fi evitata. De ce te comentez? Din doua motive: voiam sa-ti arat ca parerile tale sunt eronate si sa nu las pe copiii de pe aici sa creada ca postiile tale sunt adevaruri si sa le urmeze.
Cand spui ceva bun, punctez la inteligent si folositor.

Da ma crezi ca nu ma intereseaza parerea ta?
Si apropo, ii spui omului in fata ce crezi in conditiile in care iti e cunostinta, vorbeste cu tine, sau chiar ai tangenta cu el/ea si ii pasa ce spui, dar nu te iei de oameni din senin sa iti dai cu parerea despre ce spun sau fac in conditile in care mai sunt sute de mi de utilizatori pe langa mine ce dau sfaturi proaste, ce comenteaza aiurea si pe care cineva chiar trebuie sa ii aduca cu picioarele pe pamant.
Lasa tu faza cu "dai sfaturi gresite copiilor" ca la mine nu tine.Nici tu nu esti perfect si poate nici sfaturile tale nu sunt 100% bune sau pe gustul tuturor, dar nu iti comenteaza nimeni constant postarile, comentariile si te judeca si critica.
Ti-am spus sa ma eviti si am incheiat, apoi te-ai pus sa comentezi iar si iar la alte comentarii.Am avut bun simt si nu te-am blocat, am incercat sa nu te jignesc pe cat am putut, nu am trimis mesaj adminilor ca devi agasant.Asa ca eu consider ca am fost cu bun simt, fi si tu rezonabil si slabestema din comentarii si nu de alta da o dai in penibil zau, si incep sa cred ca iti si place sa vorbesti cu mine deja.

Daca nu te-ar interesa nu mi-ai raspunde. La tine nimic in afara de de propria "perfectiune" (ura fata de barbati) nu tine. N-am zis ca sunt perfect, dar accept criticile si nu raspund cu cuvinte obscene, ci cu argumente.