| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Cum sa il fac pe iubitul meu sa se insoare cu mine impotriva vointei lui cum se intampla in telenovele?

Răspuns Câştigător
| Crazyfish a răspuns:

Hipnoza.

13 răspunsuri:
| Cosmin1I a răspuns:

rolling on the floorViata este o telenovela asa ca succes...

| naomi800 a răspuns:

Nu cred ca poti. Telenovelele sunt regizate; viata reala nu e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori il manipulezi, ori il ameninti cu ceva, ori il hipnotizezi laughing//alta solutie nu vad.dar oricum nu cred ca e o idee buna sa obligi pe cineva sa faca un lucru impotriva vointei lui.

| anonima1995 a răspuns:

Si crezi ca daca il faci sa se insoare cu tine impotriva lui ai fi mai fericita? Ei bine, nu, te inseli daca crezi asta. Daca el nu-si doreste sa faca asta inseamna ca poate sentimentele lui nu sunt atat de intense sau de sigure. Iar tu, daca l-ai iubi cu adevarat nu l-ai obliga sa faca asta. Atunci cand iubesti pui fericirea persoanei de langa tine pe primul loc. In dragoste egoismul si orgoliul nu au ce cauta. Decat sa-l fortezi sa se casatoreasca cu tine mai bine l-ai lasa liber. Nu-l condamna la ceva ce nu-si doreste pentru ca astfel te va face nefericita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ramai insarcinata cu el si spune-i asa: "Iubitule, poti sa nu te casatoresti cu mine si sa platesti ditamai pensia alimentara, plus ca o sa bag strambe la toti cunoscutii tai si tu o sa iesi cam sifonat, sau sa te casatoresti cu mine si sa ai o viata ca in paradis...ce alegi?".
Sunt destul de sigura ca o sa aleaga a doua variantahappy

| Annim a răspuns:

Ahh femeile din ziua de azi...

| DaRyuSN a răspuns:

Ii faci si tu un copil... daca o sa ramai insarcinata nu prea o sa aiba de ales laughing!
Acum hai sa fim sinceri ..doar naivii cred in ceea ce se intampla in telenovele!

| ChuckNorris42 a răspuns:

Ii zici ca esti insarcinata! Duuh...

| PlayWithMe a răspuns:

Te duci la OTV si gata!

| mona a răspuns:

Si crezi ca daca reusesti sa-l faci sa se insoare cu tine aceea casnicie va fi fericita si de durata?!

| Amelya02 a răspuns:

Lol de ce ai face asta?
Ce fel de pramatie esti?

| foxsilver a răspuns:

Draga mea, multi barbati isi parasesc femeile din cauza sexului, si tot atat de multi le iau de neveste din acelasi motiv.Trage singura concluzia.

| foxsilver a răspuns (pentru Crazyfish):

Neh! Nici Houdini n-a rezistat la...raspunsul meu!winking