| mnfjgjfgtmfgktrgfo a întrebat:

Cum sa il fac sa ma placa daca are prietena, il iubesc foarte mult sad

13 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Buna, de placut ca sa te placa nu trebuie sa faci nimic daca te place te place asa cum esti, ca sa faca sex cu tine ar putea daca esti frumoasa fiindca nu se implica emotional, poate il iubesti dar trebuie sa te iubeasca si el, mult succes si bafta.

| Adbbmsh a răspuns:

Ar trebui sa il astepti sa se desparta de respectiva fata, dar sa nu incerci sa ii desparti. Pune-te tu in locul acelei fete.

| mnfjgjfgtmfgktrgfo explică (pentru Adbbmsh):

Dar il iubesc

| Bishopp a răspuns:

Nu ai ce sa faci! Daca el a ales alta e alegerea lui. Nu stiu povestea! Iti pot da sfaturi dar vreau mai multe detalii. Daca vrei imi poti scrie in privat.

| AshEldo a răspuns:

Pueril capriciu feminin. Tu nu ai demnitate?

| Bishopp a răspuns (pentru AshEldo):

Nu ti s-a intamplat niciodata sa iti doresti ceva? Sa iti placa ceva atat de mult incat sa ai doar acel ceva in gand? Nu e vorba de demnitate aici...

| Bishopp a răspuns:

Nu iti pot raspunde in privat pentru ca esti membru junior. Da-mi o adresa de mail sau ceva.

| mnfjgjfgtmfgktrgfo explică (pentru Bishopp):

Feraru.gaviota

| Ririru a răspuns:

Nu o sa poti niciodata sa castigi in fata unei femei pe care un barbat o iubeste.

| AshEldo a răspuns (pentru Bishopp):

Imi doresc multe lucruri, dar incerc pe cat posibil sa fac ce e corect. Ar trebui sa fie vorba si de demnitate, pentru ca stii ce implica dorinta ta.
Am fost intr-o situatie asemanatoare...i-am permis fetei care isi dorea acelasi lucru ca tine sa-si faca de cap tocmai pentru a verifica daca crede cu adevarat in ceea ce spune, daca are fibra morala. Nu a ajutat cu nimic faptul ca era deja intr-o relatie. M-a dezamagit.
Nu ma intelege gresit, daca baiatul se desparte de prietena lui pentru tine, problema este el sau intrega lor relatie. Poate ca nu merge cu adevarat, poate ca urmaresc doar propriile interese. Consider totusi ca e mai bine sa nu iti pierzi timpul cu asa ceva, s-ar putea sa fii acolo doar pentru ai distrage atentia. Deci da, ce spui suna a capriciu feminin. Clasic.

| AshEldo a răspuns (pentru Bishopp):

Iertare, am crezut ca esti fata care a pus intrebarea. Sper totusi ca va citi si ea asta. Sau el? happy

| deeeaqq a răspuns:

Eu sunt genul care dacă ține la cineva și pe acel cineva îl doare-n 14 de mine, îi spun pa și aia e.

Nu trebuie să rămâi "blocată" la un băiat și toate lucrurile frumoase să treacă pe lângă tine...

| ciocanelul69 a răspuns:

Send Nudes