Nu-l uiti.
Nu vei uita niciodata o persoana pentru care ai simtit candva, ceva.
Si eu ma gandesc la unele persoane zilnic, si chiar si asa, nu am nici o problema cu asta.
Bine, impropriu spus "gandesc" mai mult ma refer ca-mi trec prin minte numele acelor persoane.
Ceea ce trebuie sa faci, e sa te impaci cu ideea ca nu a fost sa fie nimic intre voi, ca nu ar fi mers, ca nu ar fi fost de durata.
Incer cu incet te vei detasa si vei scapa de aceasta povara.
Va trece in momentul in care vei intelege de vorba buna, ca dragoste cu sila nu se poate!
Apoi, cand vei inceta sa mai faci o obsesie dintr-un lucru nesemnificativ. El nu te vrea si nici nu-i pasa, deci, obsesia pentru el ar trebui sa inceteze.
Vindeca timpul pe naiba. In schimb indiferenta chiar vindeca. Uneori si eu mi-as fi dorit sa fiu psihopat macar pe un sfert. Daca nu poti fi indiferenta, atunci de ce nu vorbesti cu el?
Da-i block peste tot, încearcă să nu-l mai bagi înseamă sau să te mai gândești la el. E greu, e foarte greu, dar se uită. Caută o altă persoană pentru că sigur va funçtiona. Poate nu la primul, dar sigur se nimerește altul de care să te îndrăgostești, încearcă să le dai altora importanța, nu lui. Tratează-l la fel, chiar dacă te doare, degeaba îl tratezi cu căldură dacă lui îi este frig... sper ca te-am ajutat în vreun fel.
anonim_4396 întreabă: