| edyedy69 a întrebat:

Cum sa iti dai seama daca o fata este sincera cu tine sau este pe interes pentru ca ai o situatie financiara foarte buna si le cumperi tot ce vor?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Face ca totul sa iti fie mai usor

| Emma30555 a răspuns:

Pai daca de ce ar sta din interes? Nu cred ca esti mult mai invarsta ca ele sau alte motive pentru care se sta din interes. Poti sa ti dai seama din comportamentul ei cat de implicata este dar mai ales iti dai seama din felul in care gandeste ce principii are cum vede viata. Nu trebuie sa le cumperi tot ce vor dar daca esti atent si generos ca persoana nu neaparat doar cu fete normal ca vei fii apreciat. Depinde cum esti si tu pentru ca daca tu esti cu o fata si simti ca o cumperi ca faci asta doar ca sa ti ofere ea ceva in schimb atunci si tu esti pe interes cumva

| aXy99 a răspuns:

Daca iti cer lucruri, iar atunci cand le refuzi se supara.

| petitconseil a răspuns:

Daca fata aia are grija de tine,adica te cauta,te ajuta,te asculta ce ai si tu de zis,vrea sa te vada mereu,daca o simti langa tine cu sufletul,daca e fericita cand te vede,inseamna ca e sincera cu tine si te respecta pentru simplul fapt ca esti om. Daca tu ii cumperi tot ce vrea,iar ea nici macar nu zice multumesc, iar dupa aceea putin ii pasa de tine(nu te cauta prea des, nu te intreba de sanatate, nu ii pasa daca va mai vedeti sau nu, nu o doare daca esti bine sau ai probleme...etc.etc.)inseamna ca vrea doar banii tai si atat.

| RAY a răspuns:

In ziua de azi e greu sa isi dai seama,ca si ele evoleaza,devin tot mai perverse, smechere, stiu cum sa te faca sa o iubesti, scopul unei femei este sa te faca sa o iubesti apoi incepe manipularea in scop personal apoi incepe etapa parasiri sau profita de tine la maxim, eu in locul tau mi as lua o sugar baby daca as avea banii nu sa stau cu o tarfa, fete sincere sunt ca fulgi de zapada vara la 40 de grade

| Hammurabi a răspuns:

Dragule, răspunsul e în întrebarea ta. De ce îi cumperi tot ce vrea? Așa îți cere ea? Sau altfel nu stă cu tine?
Gândește puțin că de-aia ai cap.

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Dragule,cand iubesti numai gandesti cu capul

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Păi văd că el își pune totuși întrebarea dacă fătuca e sinceră sau pe interes. Deci ceva, ceva gândește. laughing

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Corect,asa e, inca nu o iubeste, bine gelozia nu are legatura cu ratiunea si de multe ori cu paranoia