Nu, draga mea, timpurile nu sunt asa. Poate grupul tau de fete si baieti se joaca si se frige cu dragostea, majoritatea celor de varsta ta se ocupa de scoala. E normal sa intampini astfel de suferinte daca te tii de faze din astea, nu sunt pentru varsta ta. Nu vei reusi sa-l faci sa sufere, fiindca el este suficient de pusti ca visul la acea "super-gagica" sa puna pe planul zece orice i-ai putea face tu.
Mai fato lasa baietii si pune mana pe gramatica...de baieti o sa ai timp toata viata...
Mai fetit o esti teribila...in clasa 5 a. te maninca vrei iubit...mai...cartea cui o lasi .nu stiu de ce Raluca mai da drumu la astfel de intrebari de la copii consider ca acest site este pentru a ajuta dar daca punea intrebare cum sa invete mai mult sau cum sa se comporte in societate. da dar asa... nu mai pot comenta
Doamne, credeam ca TPU este un site curat, care trebuie sa ne ajutam indiferent de raspunsuri, intrebari, dar m-am inselat .
Cred ca la ce urat va comportati la intrebarile acestei fete, la ale mele imi inchipui, si am vazut la una dintre intrebari.
Cel putin cativa useri is de treaba si mai ales Expertii TPU si userul anului : Brigaela. deci. si Bro e de treaba.
Auziti, daca cineva pune o intrebare asa hai sa sarim toti cu gura,, ha tu ce fa iti arde la varsta ta de baieti?". doar fata nu face frichi.frichi sub pom, are si ea un iubit. prieten. lasati-o sa traieasca. . interveniti cu un mic sfat nu cu lista de a injurao.
Deci, draga mea, daca el te simpatiza in clasele 1-4, poate cine stie, el crede ca tu nu il placi. dar cel mai bine este sa discuti cu el, cine stie, poate prietena care ti-a spus ca baietiise uita la fata aceea de cls a6-a poate te-a mintit.
Ai incredere in tine si ignorai pe utilizatorii care se iau de tine Bye!
Buna... pot spune ca astea sunt copilarii...; ai bine invata carte si de la 15 -16 ani sa te gandesti la iubire si in legatura cu razbunarea aceea...stii tu...razbunarea e arma prostului spor la invatat
Clasa a cincea... ai 4 ani de scoala si ai deja iubit... pai intr-a opta ce faci? te mariti?
Deci sunteti chiar culmea De aceea nu am incercat niciodata sa postez ceva pe site. Niciun copil, adolescent, nu mai poate vorbi ceva cu o persoana care are experienta ca sariti toti cu gura:"mai fetito, pune mana pe carte ca nu esti tu de iubiti la varsta ta.","la varsta ta inca ma mai jucam cu papuselele; nu stiam ce e acela un iubit", etc. Pana la urma. vremurile s-au schimbat Inteleg ca scoala ne ocupa cea mai mare parte din timp, aceasta e perioada in care ne pregatim pentru. viata, insa nici chiar asa Eu una invat bine, sunt in clasa. a 6-a si am si iubitAm avut, ma rog. Dar faptul ca ai iubit nu inseamna ca deja ti-ai inceput viata sexuala sau ca ii dedici lui tot timpul tau. Mai e lume si care vrea sfaturi, nu numai vorbe aruncate asa la nimereala.Intelegeti si voi.candva ati trecut prin perioada asta. Asta e copilaria cu toate defectele sau calitatile ei. Iubirea de copil e cea mai pura, macar sa se bucure si ei de ceva, chiar daca sufera.Toti am suferit sau vom suferi odata si odata.Intr-adevar, unii nu sunt deloc maturi si gandesc altfel decat ganditi voi, dar incercati sa ii intelegeti si sa le spuneti cu frumosul. De mult am postat si eu asa ceva, dar pe un alt site.La raspunsuri de genul acesta, cum le-ati dat voi, m-am simtit chiar nasolDaca acum avem iubiti nu inseamna ca peste cativa ani o sa facem cine stie ce, adica suntem si noi constienti si avem minte cu care sa gandim ce e bine si ce e rau.
Dany_Daniel_1998 întreabă: