INcearca sa ii explici nu stiu in ce consta "niste lucruri " daca ai spune poate ca as reusi sa iti dau un sfat pentru ca si eu am trecut prin aceeasi situatie.
Dar stai nitel ca nu e chiar asa de grav cum ti se pare tie. Poate ca acele lucruri care spui tu ca le-ai ascuns ar fi fost aiurea sa il le spui din start asa ca nu vad care e problema.Acum depinde ce vrei sa zici cu lucruri acre. Dintr-e cele mai grave lucruri pe care la poti ascunde pot spune ca sunt Baiat ar fi sa il fi Mintit ca esti Virgina -clar sa nu faci asta -daca nu e vb de asta atunci se poate discuta si se gaseste o cale de Impacare. Poti sa incerci sa il suni si sa ii Explici cat Inseamna el pentru tine, sa ii spui de ce i-ai ascuns acele lucruri si ca iti pare rau de cum te-ai purtat.Important e ca Ti la el Enorm si ca vei Incerca sa te schimbi chiar daca asta ar Inseman o schimbare majora o sa o faci. Incearca sa il Sensibilizezi un pic si cred ca o sa te Inteleaga.Fi Calma si nu te agita, Indifrerent de ce o sa iti reproseze nu comenta, eventual poti sa ii spui de ce ai facut acele lucruri. Sfatu meu e sa Insisti daca Simti ca el este un Baiat care Merita asta.
In niciun caz nu i-am ascuns c a sunt virgina. i-am ascuns niste poze cu niste baieti.el fiind foarte gelos nu ar fi acceptat ca eu sa fac poze cu ei si cand a dat de ele a hotarat sa ne despartim
Poti sa ii spui ca nu ai vrut sa te faci de ras si ca baietii aia ua insistat.Asa a fost inainte si nu vad de ce ar avea de comentat ceva.
AndrewTate7789 întreabă: