| floaredeprimavara a întrebat:

Cum sa ma comport cu un baiat care ma place si se tot da pe la mine? adica mereu sta langa mine, mereu vrea ca eu sa-l bag in seama. ce sa fac? funditaaaa

Răspuns Câştigător
| SamSon a răspuns:

Comporta-te si tu frumos cu el, du-te la o plimbare cu el, la un sucwinking

18 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

Tie nu-ti place?
Spune-i ceea ce crezi, ceea ce simti...nu lasa pe nimeni sa se joace cu tine!
Mult noroc!

| sonny89 a răspuns:

Da-i o sansa!

| vladutz_4725 a răspuns:

Daca si tu il placi fii cu elbig grin

| floaredeprimavara explică (pentru SamSon):

Sa ma duc la o plimbare? la un suc? vai de mine nu as avea curaj. cum sa merg la el si sa-i spun hai la o plimbare? laughing)

| SamSon a răspuns (pentru floaredeprimavara):

Ii spui asa: buna, ai un pic timp sa discutam? el sigur o sa zica da: dupa care ii spui uite, eu te simpatizez foarte mult si mi-ar place sa ne cunoastem mai bine si aia ewinking

| floaredeprimavara explică (pentru MikyMi):

Cum sa-i spun? de exemplu?laughing

| floaredeprimavara explică (pentru SamSon):

Sunt cam 90% ca ma place.si daca nu ma place? daca asa este el? vaiiii. si azi in pauza cand stateam in banca venea la colegul meu de banca vorbeau acolo se prostea spunea glume si cred ca de aia ca vrea sa se dea mare in fata mea. happy

| SamSon a răspuns (pentru floaredeprimavara):

Ii place de tine ma! daca se da si mare la tine e clar laughing nu ai de ce sa te strezesi, fugi si fa ce ti-am ziswinking

| VadTot a răspuns:

Iti Garantez ca totul se va termina in plinsete si durere pentru tine ai sa vezi!crying

| EduardPaul94 a răspuns (pentru VadTot):

Nu-i adevarat.se poate sa fie un baiat chiar foarte bun .acum.depinde si cat de bine il cunoste...nu toti baietii sunt la fel

| sandra2012 a răspuns:

Depinde. Te place, te place el dar depinde si ce urmareste.

| floaredeprimavara explică (pentru EduardPaul94):

De asta care vorbesc acum este extraordinar de simpatic cu mine.deci cu alte fete nicidecum nu se comporta cum se comporta cu mine.laughing

| VadTot a răspuns (pentru EduardPaul94):

Esti Fata s au baiat:? Daca Esti baiat poti sa recunosti direct ce iti doresti cel mai mult de la o fata? Ce te intereseaza cel mai mult?

| floaredeprimavara explică (pentru VadTot):

Ce crezi ce sunt?laughing sigur ca sunt fata happy

| EduardPaul94 a răspuns:

Dai mai o sansa... daca vezi k se baga in seama cu tine nu o lua la fuga.stai de vb cu el.sunt sigur ca are glume in program preg ca sa radeti aman2hee hee. chiar ii place de tine din cate vad.parerea mea ii ca ar trebui sai dai o sansa.si daca cumva e cam insistent.sa stii ca asa sunt baietii cu fetele.ma refer cu cele mai speciale pentru ei big grin.mai baga-l si u in seama.nu numai el p tine.bft.daca mai ai prb trimite-mi msj

| EduardPaul94 a răspuns (pentru VadTot):

.nu poti zice...k gata ei o fata.doar pentru sex.total gresit. tiam mai zis.nu toti sunt la fel. poate chiar tine la ea tipul...

| VadTot a răspuns (pentru floaredeprimavara):

Auzi el este singurul care se comporta asa? Daca da inseamna ca nu prea esti prea frumoasa Daca ai fi Frumoasa Multi ar roii in jurul tau! Acum ce sa le faci sa le raspunzi la Toti?laughing)Cred ca este si primul baiat care are asemnea comportament frumos cu tine! si tu esti atit de entuzismata incit ti a si luat mintile Cind vor vedea ceilalti baieti cit de naiva esti Toti Vor roiii in jurul tau ca ursi in jurul Faurului de mierelaughing)Scuza ma ca ti d au asemenea raspuns dar acesta i realitatea ai sa vezilaughing)

| VadTot a răspuns (pentru EduardPaul94):

Bine tine la ea pina face sex cu ea si apoi gata la revedere laughing