| ElenaGhilbert a întrebat:

Cum sa ma comport la o intilnire de a face impresie buna unui baiat??? dar va rog nu de genu fii tu insuti
!!!

14 răspunsuri:
| Aariia a răspuns:

Incearca sa gasesti puncte comune cu el, sa nu pari vulgara sau usuratica prin raspunsurile pe care i le dai dar nici sa fi ca o comoara inchisa intr-un seif cu cifru ca o sa il sperii. Fi deacord cu el cand afirma ceva, sau daca nu esti deacord spune-i intr-un mod mai placut. Si fi sincera...

| LoveSleep a răspuns:

Dacă el te-a invitat, nu ești tu cea care trebuie să facă impresie bună, teoretic, tu ești marele și râvnitul "premiu", deci și prin urmare, el e cel care trebuie să facă o bună impresie.

| SkyPilot a răspuns:

Pastreaza un pic de mister. Nu rade tare, nu folosi cuvinte deocheate, nu vorbi tu tot timpul. Fii imbracata curat dar nu cu haine tipatoare sau de firma decat daca acesta este stilul tau.

| CrushBoy89 a răspuns:

Fii tu însuți! rolling on the floor Glumeam, stai liniștită. Ideea este să te porți cât mai frumos cu așa-zisul "norocos", dacă mă înțelegi. laughing Vorbește-i rar, cald, mai bate câte un apropo, mai pune câte o întrebare interesantă și DEȘTEAPTĂ în același timp. Trebuie să demonstrezi că te fascinează lucrurile inteligente dar că ești de acord și cu...eu știu? Distracția în principal, time well spent. Poartă-te elegant, fii cochetă: Atenție! Nu folosi prea mult parfumlaughing1-2 "pufuri" sunt suficiente, depinde şi de calitatea parfumului pe care îl foloseşti. Dacă faci astea, totul va merge de la sine. Fără emoţii că poţi! Baftă! Te-am salutat! Ciao!winking

| Vvistula a răspuns:

Sa nu fii aroganta, atat, in rest comportate normal si lasa totul sa vina de la sine

| T0T a răspuns:

Pai genul "fii tu insuti" e cel mai important! O relatie serioasa e bazata pe sinceritate si sinceritatea se bazeaza pe ceea ce esti. Ori te palce pentru ceea ce esti ori nu. Uite o problema pe care o aveti multi. Si dupa mai tarziu va plangeti ca o relatie nu merge, dar totusi uite ca aveti o vina mare.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Am inteles nu poti fi tu insuti pentru ca plictisesti persoana si va fugi de tine, inteleg, tot ce trebuie sa faci, avand in vedere ca nu te ajuta creierul, un decolteu generos si fusta scurta

| RAY a răspuns (pentru T0T):

Serios ce relatie se baseaza pe sinceritate, zi-mi una singura?

| RAY a răspuns:

Daca te place isi va da el interesul sa te aiba si tu la fel, nimeni nu este el insuti asta e o ipocrizie mare

| Anonim340 a răspuns:

Pai asta e răspunsul: Fii tu însuți!

| T0T a răspuns (pentru RAY):

O relatie in adevaratul sens, stai linistit sunt destule. Acum daca nu ma crezi asta e, nici nu am de CE Sa demonstrez ceva.

| BiuL a răspuns:

E foate usor! Gandeste-te tie ce fel de oameni iti plac. Persoanele de treaba, vorbarete, bine dispuse, simpatice sau persoane morocanoase, fara chef, incruntate?
Fa politicoasa, de treaba, amabila, nu intarzia, spune multumesc, te rog ca oamenii astia ne plac tuturor, fii binedispusa, plina de energie pozitiva, nu vampir emotional, nu te plange nu vorbi de chestii negative. Fii sociabila, nici muta sa spuna ca esti proasta, dar nici sa nu vorbesti incontinuu sa nu poata spune el nimic, Vorbeste despre tine, dar intreaba-l si pe el chestii despre el. Zambeste, nu intarzia si nu aborda un look super trendy (tocuri prea inalte, ruj visiniu, chestii d-astea care noua fetelor ne plac dar pe baieti iti sperie).

| RAY a răspuns (pentru T0T):

E lasa ca imi demonstreaza realitatea, de fapt mia demonstrat destul, scuze de deranj

Răspuns utilizator avertizat