| adelynaa a întrebat:

Cum sa ma despart de un baiat. dar fara sa sufere.
ca eu nu-l merit sad. el incepe sa se ataseze de mine ft mult dar eu nu si nu ma simt ok cand il vad cat de frumos se comp cu mine si cum imi vb sad. si in fata nu am cyraj sa'i zic pentru. ca mie mila de el
da nu mai vreau sa cont. pentru ca nu'mi place sa'mi bat joc de el. ca stiu cum i sa'si bata joc cineva de tine pentru ca am trecut prin asta sad. si eu nu ma simt bine cand imi bat joc de cineva
ceva ideei?
:-s... dc ii imp varstele eu am 18 si el 21
sad... chiar nu mai stiu la cine sa apelez... si vreau o parere din afara adica de la cineva care nu ma cunoaste :d

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Spune-i ca tu nu esti fata potrivita pentru el si ca nu vrei sa il faci sa sufere.

| Jelly_7813 a răspuns:

Spune-i frumos ce crezi tu...adica ca nu te merita si spune-i ca tu chiar vrei sa ramaneti preteni foarte buni
spune-i ca vreti sa vb foarte serios
multa baftaaa!>big grin

| play4girls a răspuns:

Ba ce tis cu femeile astea! voi nu o sa stiti nici o data ceaia ce va doriti cu adevarat (sunteti indescise si schimbatroare)cand aveti o persoana nonconformista langa voi, va doriti unu un pic mai sensibil si viceversa. spuneai ca nu vrei sa il faci sa sufere, pentru ca ai patit-o si tu(siau batut altii joc de tine).tu nu esti obligata sa stai langa o persoana daca nu simti nimic pentru el.trebuie ''sa-ti iei inima in dinti'' sa sa vorbesti dechis cu el.pentru ca tu in momentul asta il minti si e cam de ****.il iei de mana si mergi la o bere(2, 3,4.) cu el, il rivesti in ochi(sai arati cal respescti)si ii expilci situatia.ati putea ramane prieteni, el no sa acepte chestia asta dar dupa un timp o sa se obisnuiasca cu ideea. dupa ce l-ai lasat incerca sai mai vb, nu rupe de tot cu el.hai bafta!

| MariusUCV a răspuns:

Nu te cunosc., si eu am fost in locul baiatului de care ne zici tu, si crede-ma nu mi-a fost deloc usor sa trec si sincer si acum ma m-ai gandesc la ea, asa sunt eu mai emotiv. Daca se comporta asa de bine cu tine si va intelegeti bine de ce vrei sa te desparti de el? Crede-ma nu vei mai gasi cat vei cauta unul ca el. E alegerea ta, dar mai intai gandestede de 1000 de ori daca e bine sau nu. Succes!

| PeAfara a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ii explici care este situatia.Nu cred ca trebuie sa folosesti anumite scuze pentru a te desparti.Doare mai rau daca te minte o persoana...decat daca iti spune adevarul in fata happy.O sa fie suparat, dar ii va trece repedehappy
Succes! happy